'Sport Vision' i 'Nike'

'Izađite i trenirajte' u subotu na platou ispred Mepas Mall-a

Lifestyle / Seksualnost | 18. 09. 2017. u 11:26 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji trening u sezoni 2017. projekta ''Izađi i treniraj'', a koji će biti održan uz podršku kompanije 'Sport Vision' i brenda 'Nike' održat će se na platou ispred Mepas Mall-a u Mostaru.

Događaj sa odličnom reputacijom, odmah je našao svoje mjesto u kalendaru onih koji se bave vježbanjem ali i rekreativaca koji žele da sudjeluju i budu dio najveće sportske zabave u regiji.

Veliki broj prijavljenih rezultat su dobrog utiska kojega je ovaj projekt ostavio prošlog puta, kao i sjajnog izbora trenera koji će se smjenjivati na sceni, a treneri Lejla Šebić, Amir Aljiji, Adi Palić, Tajma Bajrović i Ana Bavrka pokazat će građanima Mostara najbolje od vježbanja.

Pokrovitelji su i ovoga puta osigurali majice za vježbače kao i vodu, a i ovog puta najsretniji čiji broj bude izvučen na poklon dobiva NIKE tenisice.

Do treninga je ostalo još malo, a prijaviti se možete putem FB stranice Izađi i treniraj kao i putem SMS-a/Viber (na broj telefona 062/182-122).

''Čekamo vas u subotu 23.rujna 2017. na platou Mepas Mall-a u 12 sati. Ponesite ručnike i dobro raspoloženje. Izađite i trenirajte'', poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close