Vijest za muškarce

Istraživanje kaže: Žene lako precijene dužinu penisa

Lifestyle / Seksualnost | 10. 06. 2014. u 16:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veličina partnerovog "alata" je ipak bitna, ali samo kad je u pitanju seks za jednu noć, utvrdila je studija američkog Sveučilišta Kalifornija. Međutim, ženama nije bitna dužina, već opseg penisa, piše LiveScience.

Tijekom istraživanje ispitanice su trebale izabrati jedan od 33 modela penisa za seks za jednu noć i za seks s dugogodišnjim partnerom. Modeli su isprintani 3D printerom. Varirali su od 10,16 cm dužine i 6,35 cm opsega sve do 21,59 cm dužine i 17,78 cm opsega.

Za seks za jednu noć žene su izabrale penis većeg opsega nego za seks s dugogodišnjim partnerom. Razlike u dužini nije bilo. Najčešće su birale model dužine od 16,51 centimetra.

''Vagina ima živčane završetke i osjetljiva je na rastezanje, stoga veći opseg penisa može povećati užitak. Veći opseg također može približiti klitoris bliže vagini što također utječe na postizanje vrhunca'', istaknula je voditeljica istraživanja Shannon Leung.

S druge strane, duži penis može uzrokovati neugodne bolove, dodala je.

Iako je veličina bitna, žene je lako precijene, potvrdila je ista studija. Ispitanice su dobile model penisa i mogle su ga proučavati 30 sekundi. Nakon toga znanstvenici su tražili da izaberu isti model odmah ili nakon 10 minuta.

Žene koje su nakon 10 minuta izabrale model najčešće su precijenile njegovu veličinu.

''To je odlična vijest za muškarce koji razmišljaju o povećanju svog "alata". Na kraju krajeva žene često precijene njegovu stvarnu veličinu'', objasnila je Leung.

Kopirati
Drag cursor here to close