Robna kuća Diona

Intertekstil otvorio poslovnicu u Širokom Brijegu

Lifestyle / Flash | 25. 05. 2017. u 09:12 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maloprodajni lanac muške i ženske konfekcije i rublja Intertekstil d.o.o. otvorio je novu poslovnicu u Širokom Brijegu. Sedma poslovnica Intertekstila nalazi se u Robnoj kući ''Diona'' na Trgu Ante Stračevića 6.

U poslovnoj jedinici u Širokom Brijegu možete pronaći mušku i žensku svečanu, poslovnu te casual konfekciju kao i spavaći asortiman te program intimnog rublja brojnih brendova.

Do kraja svibnja u novootvorenoj poslovnici u Širokom Brijegu prilikom kupnje ostvarujete popust od 10% na cjelokupni asortiman.

Intertekstil glavni je uvoznik i distributer za tržište BiH modnih brendova Astibo, Pounje, DTX i TIM Bajina Bašta, a u novootvorenoj poslovnici u Širokom Brijegu, uz navedene, možete još pronaći brendove: Linea, Galeb, Lisca, Mako, Sana Line, Exlusive lingerie i druge.

 
(KLIKNI na fotografiju za veći prikaz)

Radno vrijeme poslovnice Intertekstila u Širokom Brijegu je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 20.00 sati te subotom od 8.00 do 18.00 sati dok nedjeljom i blagdanima ne radi.

''Visoka kvaliteta proizvoda i usluga, predanost i stručnost zaposlenika te profesionalan menadžment čine našu poslovnu filozofiju''

Osim što u svom maloprodajnom lancu ima sedam poslovnica, tri u Mostaru te po jednu u Širokom Brijegu, Čapljini, Ljubuškom i Tromeđi, Intertekstil se bavi veleprodajom te navedene brendove distribuira na području cijele Bosne i Hercegovine.

Sve dodatne informacije možete dobiti na web stranici www.intertekstil.ba kao i na Facebook stranici Intertekstil.

Popis svih maloprodajnih poslovnica:

Intertekstil P01 - TC Mališić, Tromeđa, Međugorje
Intertekstil P02 - Zrinski Frankopanska b.b., Ljubuški
Intertekstil P03 - (specijaliziran za intimu) - Braće Fejića 39, Mostar
Intertekstil P04 - Kralja Tvrtka 26, Mostar
Intertekstil P05 (specijaliziran za konfekciju) - Braće Fejića 39, Mostar
Intertekstil P06 - Robna kuća Diona, Trg Ante Starčevića 6, Široki Brijeg
Intertekstil P07 - Braće Radića 1, Čapljina

Kopirati
Drag cursor here to close