unplugged

Igor Duraković ove subote u Lucullusu!

Lifestyle / Flash | 18. 11. 2015. u 07:14 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Širokobriješki pjevač Igor Duraković ove subote nastupit će u mostarskom Lucullus Music Baru u unplugged varijanti. Podsjetimo, ovaj pjevač zanimljivog glasa zapažen uspjeh ostvario je 2009. godine kad je osvojio CMC Demo fest kao najbolji demo bend zajedno s grupom ONI.

„Iz tog perioda izašao je i singl 'Svijet', pjesma koja se s pripadajućim spotom i danas vrti na CMC-u u kategoriji demo. U zadnje vrijeme sam jako baziran na autorski rad, surađivao sam sa široko-breljanskim bendom Pešes na pjesmama „To je ljubav“ i „Nestaje u noć“, za koje sam napisao tekst i glazbu“, kazao nam je Igor.

Osim gaža koje odrađuje svakog vikenda, trenutno s novim bendom priprema prvi službeni singl „Budi sretna“ koji je trenutno u fazi predprodukcije u studiju Morris u Zagrebu.

„To će biti i najavni singl još neimenovanog albuma koji treba zaokružiti jedno desetljeće stvaranja, neke od pjesama predstavit ću u Lucullusu“, navodi Igor Duraković čiji nastup počinje točno u 21 sat u subotu. Ulaz je slobodan, a mjesto možete rezervirati preko službene Facebook stranice bara.

Kopirati
Drag cursor here to close