Suprotnosti se privlače

ICEBERG mirisi stigli i na BiH tržište: Najsretniju damu nagrađujemo s parfemom

Lifestyle / Flash | 22. 07. 2014. u 07:13 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve ljubitelje vrhunske mode će zasigurno obradovati informacija da su konačno na tržište BiH stigli Iceberg parfemi!

Eau de Iceberg 100ml za nju i njega, kao i Iceberg Burning Ice man 50ml i 100ml možete pronaći u svim bolje opremljenim drogerijama i parfumerijama.

Obitelj Gerani, davne 1962. Godine osniva Gilmar grupaciju u okviru koje prvi put predstavlja ICEBERG brend 1974. godine.

Talijanska modna kuća, sa sjedištem u San Giovanni u Marignano (Rimini), jedna je od najinovativnijih u modnoj industriji Europe zahvaljujući svojim najnovijim tehnologijama i dizajnu.

Brend je internacionalno poznat po jedinstvenoj kolekciji pletene odjeće, neobičnim bojama, inovacijama u procesu proizvodnje, novim materijalima, te jakim printovima i šarama.

Portfolio ovog modnog giganta obuhvata muške, ženske, dječije kolekcije garderobe, naočale, satove i parfeme.

Suprotnosti se privlače. Moda je elegantna, privlačna,
ironična, sexy ali nikada vulgarna.
Kostim koji voli izraziti naše emocije i jedinstvenost.

Eau de Iceberg Pour Femme 100 ml (4 parfema za nju) i Eau de Iceberg Pour Homme 100 ml (4 parfema za njega) nude novi mirisni doživljaj inspiriran talijanskim osjećajem za stil.

Inovativni dizajn sa brojem 74 preko cijele staklene bočice ukazuje na godinu osnivanja brenda – 1974.

Najsretniju damu nagrađujemo sa jednim od 4 parfema za nju – Eau de Iceberg Sensual Musk 100ml.

Eau de Iceberg Sensual Musk je ženstven i senzualan cvjetno – mošusni parfem koji se otvara čistim i delikatnim mirisom cvijeta kajsije začinjenim šafranom. Kompozicija se razvija opojnim cvjetovima jasmina i ruže. Baza odiše toplinom mošusa i sofisticiranošću akorda duhana.

Sve što trebate, jeste da navedete točne nazive 2 od 4 Eau de Iceberg parfema za nju i 2 od 4 Eau de Iceberg parfema za njega i odgovor pošaljete na e-mail s naznakom 'Iceberg'.


Kopirati
Drag cursor here to close