After Fair Party 2015

I ove godine na Mostarskome sajmu puno dobre zabave

Lifestyle / Flash | 02. 04. 2015. u 06:21 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Cocktail Lounge Baru BLACK PEARL Mostar 15 i 16.travnja bit će održan prigodan DJ program i Barmen show 2015, a 17. i 18. travnja u Clubu ARABICA Mostar nastupit će grupa Baby Blue (ZG) i DJ Blackfrut (MO).

U vrijeme trajanja Mostarskoga sajma organizatori i ove godine najavljuju zanimljivosti, zabave i druženja, gdje svi mogu pronaći nešto za sebe.

Manifestacija, prepoznatljiva u regiji kao mjesto dobre zabave, već se tradicionalno 18 godinu za redom održava u gradu na Neretvi.

Međunarodni sajam gospodarstva, afirmiran je kao najveća i najznačajnija manifestacija u regiji, koja se može pohvaliti i sjajnim podsajamskim manifestacijama poput Dana turizma, Sajma knjige i grafike, IT Tehnologija i drvne industrije, te je kao takav uvršten u mnoge sajamske godišnje kalendare poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini, u susjednim zemljama i cijeloj široj regiji.

Svim izlagačima ali i posjetiteljima i ove godine organizatori nude bogat zabavni program, koji će se od 14. do 18. travnja održavati na Mostarskome sajmu.

Najavljene su revije modnih noviteta domaćih mladih dizajnera, Maje Mišić, Nives Ćorić, Aide Korman, La Perla Sposa, i boutiqua COOL iz Mostara, koje će predstaviti djevojke iz modne agencije Gloss.

Svakako vrijedno vidjeti njihov zanimljiv rad i kolekcije pripremljene za proljeće/ljeto 2015, koji će biti praćen novitetima u šminkanju za što će se pobrinuti vizažistica Ivana Ćorić koja će raditi sa Art Deco dekorativnom kozmetikom, čije novitete možete pronaći u svim CM poslovnicama, a tu je i kozmetički salon Miss O čije će stručno osoblje učiniti da djevojke zablistaju.

Za frizure i modne trendove u 2015. kada je kosa u pitanju biti će zadužen frizerski salon STILETTO.

Novosti i modne trendove 2015, kako to oni vide prezentirati će i učenici srednje strukovne škole iz Posušja i Srednje frizerske škole iz Mostara.

Organizatori najavljuju i najrasplesanije dane u Mostaru, kada će glavnom pozornicom prodefilirati više od 350 najboljih plesača iz Hercegovine. Bit će održani i ZUMBA dani na sajmu, gdje možete uz atraktivne i zgodne instruktorice zumbe Anu Bavrku i Ivanu Šetku na kratko zaboraviti stres i užurbani život, te opustiti se na sajmu uz ritmove sambe, regetona i salse.

Na sajmu će svoje kvalitete pokazati i barmeni koji će ove godine sve prisutne zabaviti u vatrenom i izuzetno zanimljivom FLAIR SHOW-u 2015 koji se organizira u suradnji sa tvrtkom Barmen.ba. Odlični barmeni zabavljat će sve prisutne i na after partyima.

Zahvaljujući uspješnoj suradnji Mostarskoga sajam, HT ERONETA i Red Bulla i ove godine ljubiteljima dobre glazbe i zabave osigurani su nezaboravni after party na atraktivnim lokacijama u Mostaru, poput cockatil lounge bara Black Pearl i Cluba Arabica, koji će uz već spomenute odlične barmene ugostiti i super cool bend iz Zagreba Blaby blue i DJ Blackfrut iz Mostara.

Zaljubljenici u pisanu riječ i knjige svoju strast moći će pronaći u sklopu podsajamske manifestacije Sajma knjige, i ove godine od 15. do 17. travnja u organizaciji sajma i Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne.

Subota je rezervirana za najmlađe, tako da će od 11 sati pjevati i plesati najmlađi mališani plesnih klubova iz cijele Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close