Nagrada igra

Hypo nagradila korisnike Hypo MasterCard i VISA Revolving kartica

Lifestyle / Flash | 27. 04. 2015. u 18:56 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. uručila je tri vrijedne nagrade dobitnicima u nagradnoj igri "Hypo karticu uzmi i nagradu preuzmi".

Nagradna igra je trajala od 23.02. do 24.03. 2015. godine, a bila je organizirana za nove korisnike Hypo MasterCard i Hypo Visa Revolving kartica.

Prva nagrada otišla je Željku Konti iz Livna koji je osvojio Hypo Visa poklon karticu u vrijednosti 3.500 KM, druga Frani Drmiću iz Viteza, dobitniku Hypo Visa poklon kartice s položenih 2.500 KM, dok je treću nagradu Hypo Visa poklon karticu u iznosu 1.500 KM osvojila Džemila Alibegović iz Travnika.

Dobitnicima su nagrade uručene u Hypo poslovnim jedinicama u Livnu, Vitezu i Zenici.

- Nagradne igre su još jedan način da se zahvalimo svojim klijentima na povjerenju koje nam ukazuju. Uvijek je zadovoljstvo nagraditi vjernost - izjavio je direktor Odjela marketinga i korporativnih komunikacija Radomir Milošević.

Sestrinska Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banjaluka također je uručila vrijedne nagrade dobitnicima u istoj nagradnoj igri organiziranoj za klijente sa područja RS-a, priopćeno je iz Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Kopirati
Drag cursor here to close