Društveno odgovorni

Hypo Alpe-Adria-Bank darovao mališane iz Udruge guhih i nagluhih 'Sluh'

Lifestyle / Flash | 20. 12. 2014. u 19:10 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Hypo Banke posjetili su danas Udrugu gluhih i nagluhih 'Sluh' Mostar.
Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. je za Udrugu osigurala 90 novogodišnjih paketića koji su darivani članovima udruge.

Današnja akcija je prva od tri planirane donacije. U narednim danima biti će realizirana donacija 60 novogodišnjih paketića Udruženju roditelja djece sa posebnim potrebama 'Mali svijet' Lukavac te realizacija novčane donacije Zavodu Pazarić.

''Ovo je mjesec darivanja i ponosi smo na akciju darivanja novogodišnjih paketića za djecu iz udruge Sluh. Donatorske akcije koje Hypo banka sprovodi u kontinuitetu su ponos nas zaposlenika i duboko vjerujemo da društveno-odgovorno djelovanje predstavlja neophodnu stratešku orijentaciju svake firme'', kazala je Štefica Kutleša Krešić, voditeljica Hypo poslovnice Mostar – Rondo.

Udruga Sluh je osnovana davne 1955. godine i broji 350 članova od čega oko 90 djece sa djelimičnim ili kompletnim oštećenjem sluha. Osnovni cilj udruge je inkluzija gluhih i nagluhih osoba te podizanje svijesti o problemima sa kojima se svakodnevno susreću. Iz udruge posebno ističu važnost poznavanja znakovnog jezika te potrebu za većim brojem tumača znakovnog jezika koji bi gluhim i nagluhim osobama olakšali svakodnevne aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close