IPTV

HT Eronet pokrenuo HOME.TV

Lifestyle / Flash | 27. 02. 2012. u 08:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Telekom operater HT Eronet pokrenuo je svoju IPTV platformu pod nazivom HOME.TV.

HOME.TV je usluga koja korisnicima nudi brojne serije, informativne, glazbene, sportske, edukativne i slične emisije, dokumentarce i druge sadržaje domaćih i svjetskih TV kanala. U ponudi su dva paketa kanala i to Osnovni i Plus paket.

Osnovni paket sadrži 50 TV kanala. Gledatelji avanturističkog duha mogu gledati edukativne kanale koji su posvećeni isključivo dokumentarcima, dok je poseban naglasak stavljen na dječjim kanalima koji su prvi u BiH sinkronizirani na hrvatski jezik.

Između ostalih, korisnicima Osnovnog paketa kanala u ponudi su kanala bh. javnih emitera, Hayat TV, BN Televizija, OBN, Pink BH, Al Jazeera Balkans, 24 sata TV, Kapital Network, HTV 1 i 2, RTL i RTL 2, Nova TV, Sportska TV, Sport 1 kao i brojni glazbeni, dokumentarni, filmski, dječji i lifestyle kanali.

Plus paket sadrži dodatnih 8 kanala među kojim se nalaze četiri kanala Arenasport (2, 3 i 4) te jedan Arenasport Hrvatska. Arenasport 1 je dio Osnovnog paketa kanala.

Cijena Osnovnog programskog paketa kanala iznosi 14,90 KM mjesečno, dok Plus paket košta 8,90 KM. Cijena Plus paketa kanala može se dobiti mjesečno za 6,90 KM ukoliko se korisnici odluče na potpisivanje ugovora za Osnovni paket kanala na 12 i 24 mjeseca. Korisnici koje žele uzeti Plus paket prvo moraju postati korisnici HOME.TV Osnovnog paketa kanala.

Ono što HOME.TV čini još zanimljivijim i privlačnijim jeste pristup Videoteci koja na najjednostavniji način pruža mogućnosti iznajmljivanja filmova. Za početak HOME.TV nudi oko 1.000 filmskih naslova.

Također, korisnicima je na raspolaganju pristup programskom vodiču, Snimaču, te YouTubeu i Faceboooku.

Kopirati
Drag cursor here to close