Prikupljen novac

Hercegovina položila test humanosti: Uspješno operiran otac četvero djece

Lifestyle / Flash | 26. 11. 2015. u 17:38 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ne postoji način da se zahvalim svim dobrim ljudima iz cijele Bosne i Hercegovine i inozemstva koji su mi pomogli svojim donacijama'', počinje razgovor za Bljesak.info Vedran Dodig iz Čapljine, koji je proteklog vikenda uspješno operiran u Zagrebu.

Vedran je rođen 1978. godine u Čapljini, suprug je i otac četvero djece u dobi od 3 do 12 godina, a prije šest mjeseci dijagnosticiran mu je tumor mozga i ostalih dijelova središnjeg živčanog sustava.

''U SKB Mostar 12. svibnja izvršena je operacija koja je djelomično uspjela, ali zbog kompleksnosti nije sve moglo biti odstranjeno. Jedini spas bio je u operaciji 'Gamma knife', a za istu je bilo potrebno prikupiti 6.900 eura.

Bljesak.info objavio je moju priču i pozvao ljude koji su u mogućnosti da pomognu u prikupljanju sredstava potrebnih za operaciju,  a u roku od samo nekoliko dana na računu je bila potrebna svota novca za operaciju'', ističe Vedran dok razgovaramo s njim neposredno nakon uspješne operacije u Zagrebu.

On napominje kako mu je ovo vratilo vjeru u dobre i humane ljude, te kako su svi zajedno omogućili da prebrodi ovo teško stanje i da se vrati radnim obavezama, kao i tome da njegova cijela obitelj bude ponovno sretna i zadovoljna.

''Puno je ljudi kojima se želim zahvaliti, i zaista, hvala svakome tko je na bilo koji način pomogao da opet budem zdrav čovjek. Ipak, moram se zahvaliti najviše mom poslodavcu, tvrtki Eurocompany koja je bila uz mene cijelo vrijeme, potom čapljinskom Crvenom križu i Udruzi fra Mladen Hrkać koji su omogućili moj prijevoz i smještaj u Zagrebu, kao i načelniku općine Čapljina dr. Smiljanu Vidiću te portalu Bljesak.info koji je objavio moju priču'', zaključuje Vedran razgovor za naš portal.

On će narednih dana nastaviti oporavak u svom domu u Čapljini nakon čega slijede redovite kontrole i tretmani u SKB Mostar te skori povratak na radno mjesto.

Kopirati
Drag cursor here to close