Samo kruha i igara

Pred Hercegovcima vikend pun zabave i nezaboravnih koncerata

Lifestyle / Flash | 31. 07. 2014. u 08:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovina se napokon probudila, barem kada su u pitanju koncerti, zabava i noćni život. Naime, vikend pred nama obiluje koncertima pjevača različitih glazbenih stilova.

U četvrtak u Mostaru u OKC Abrašević nastupa bend ''Majmoon' ' iz Münchena koji već 10 godina eksperimentira s interakcijom rock zvuka i vizualnih elemenata. Originalnu postavu benda koju čine gitara, bas i bubanj, vremenom su mijenjali u suradnji sa drugim glazbenicima i umjetnicima.

''Majmoon'' je do sada u sklopu svojih turneja svirao u Njemačkoj, Nizozemskoj, Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Francuskoj. Cijena ulaznice za mostarski koncert, koji će se održati 31.7., iznosi 5 KM, a počinje u 21 sat.

Od 1. do 31. kolovoza u organizaciji Udruge ''EVERGREEN FEST'' i caffe Evergreena-Grina, koji bilježi svoje postojanje od 1987. godine održat će se festival s preko 30 poznatih grupa, kulturno umjetničkih zbivanja, party večerima, dj programima, roštiljadama.

U sklopu ovog festivala u petak će nastupiti DJ Dama (BiH), u subotu 2. kolovoza grupa Floridus (BiH), dok će u nedjelju 3. kolovoza publiku zabavljati grupa Studgart on line (Srb).

Ovog vikenda se također održava West Herzegovina Fest na kojemu će izvan festivalske konkurencije nastupiti sljedeći izvođači: u četvrtak će nastupiti Zoster, Postolar Triper; u petak T.B.F., dok je za subotu rezervirana zabava uz Nenu Belana & Fiumense.

Ljubitelji nešto drugačijeg zvuka također će ovog vikenda doći na svoje. Popularni pjevač Željko Samardžić će i ove godine, tradicionalno, u subotu 2. kolovoza, održati koncert u najboljem ljetnom klub na otvorenom 'Daleka obala' u Mostaru.

Također, istu večer u Mostaru u Aqua parku Havana nastupiti će mladi folk pjevač Adil. Cijena ulaznice na njegov koncert iznosi 5 KM.

U subotu u Hercegovini nastupaju i Indira Radić u clubu Acapulco u Širokom Brijegu, Željko Bebek u club Flash u Čitluku, te Olja Bajrami u Gaudeamus clubu u Posušje.

U petak 1. kolovoza će nastupiti Saša Matić u istom clubu, dok će u clubu Diamond u Ljubuškom nastupiti Haris Džinović.

Važno je napomenuti kako će 2. kolovoza u 22:30 sati koncert u Čapljini u sklopu Međunarodnog ljetnog karneval održati kraljica hrvatske estrade Jelena Rozga.

Kopirati
Drag cursor here to close