Nema zvučnih imena

Hercegovački klubovi podbacili za doček Nove

Lifestyle / Flash | 22. 12. 2014. u 10:48 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budući da su gradske i općinske vlasti tradicionalno zakazale i svojim građanima nisu priuštile organiziran doček Nove godine na otvorenom, oni koji ne žele 2015. godinu dočekati doma imat će priliku provjeriti kakvu su zabavu pripremili hercegovački disko klubovi.

Mostarski Pink Panther organizira doček uz Ministarke, beogradski ženski bend, a cijena za ovaj ugođaj iznosi 25 KM-

Caffe and night club Drugi način pozivao je zainteresirane na doček za kojeg su pripremili ''raznovrstan DJ program, bogat švedski stol, te nagrade'' sve po cijeni od  20 KM.

Najluđa novogodišnja zabava najavljena je i u Golden Clubu, gdje u ranim večernjim satima počinje zabava ispunjena iznenađenjima. Nastupit će mostarska grupa Neretva, a za sve one željne elektro zvuka tu je i DJ program. Za cijenu ulaznice je potrebno izdvojiti 20 KM, a večer počinje pićem dobrodošlice koje će otvoriti apetit za kušanje domaćih delicija sa švedskog stola.

U Lucullus Music Baru će nastupiti popularna hrvatska pjevačica Neda Parmać, a sve koji odluče tu dočekati novu godinu moći će se počastiti delicijama sa švedskog stola. Cijena ulaznice je 50 KM.

U Night-club "ART" Novu godinu će dočekati uz Tribun Band. Cijena ulaznice je 20 KM, rezervacija stola 40 KM, a večer počinje besplatnim prvim pićem po izboru te švedski stol.

Absolute club u Čapljini obećaje najoriginalniji doček Nove godine, te pozivaju sve da uđu u novi početak, kroz bogat i zabavan DJ program. A tijekom najluđe večeri posjetitelje će zabavljati DJ Leo & DJ. Uz sve to, Absolute club u suradnji sa Calipsom, za Novu godinu upriličit će bogat švedski stol za sve goste. A za ulaz je potrebno izdvojiti 10KM.

Sve one koji odluče najluđu noć dočekati u Bumerang klubu u Čitluku zabavljati će godine DJ VOLA. Cijena ulaznice iznosi 10 KM, a cijena uključuje švedski stol i bogate nagrade

U Disco Clubu Flash Čitluk sve posjetitelje će zabavljati 'jedan jedini i neponovljivi' Željko Samardžić. Uz Samardžića posjetitelje očekuje raznovrstan DJ program, bogat švedski stol i piće dobrodošlice. Za cijenu ulaznice potrebno je izdvojiti 35KM, dok je cijena VIP ulaznice 50KM.

Loco bend će zabavljati sve posjetitelje Gaudeamus disco cluba u Posušju u najluđoj noći u godini, a cijena ulaznice je 10 KM.

No iako osim Samardžića nema zvučnijih imena, bilo kakva alternativa putim ulicama gradova u Hercegovini dobro će doći.

Kopirati
Drag cursor here to close