Marija Perić

Hercegovačka modna dizajnerica predstavlja svoje kreacije na Nivea Fashion Weeku

Lifestyle / Flash | 27. 03. 2014. u 11:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Modna dizajnerica Marija Perić iz Tomislavgrada sa svojim Lovely team-om, dočekala je dolazak proljeća i sunčanih dana spremnija no ikad.

Centar društvenog života grada Sarajeva, Dom oružanih snaga BiH, ugostiti će bosanskohercegovačke dizajnerske zvijezde koji će u razdoblju od 29.03.2013 do 31.03.2014 godine, prikazati svoje najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2014.

Unikatan prostor kakav je Dom oružanih snaga BiH, postat će modna scena, gdje će se u nedelju 30.03. predstaviti etablirani BH modni dizajneri poput Blanke Zgonjanin, Nives Ćorić, Senade Brković, Aide Vrabac T., i Marije Perić iz Hercegovine koja će predstaviti svoju kolekciju LOVELY BAGS & LOVELY UNIQUE Spring 2014 Collection.

''Mnoštvo pastelnih boja od kojih prevladavaju boja pudera i peperminta, okupane cvjetnim uzorcima, zasigurno će unijeti dašak bezbrižnosti u svaki outfit. Iako sportska elegancija na prvi pogled izgleda nespojivo, mi smo odlučili prihvatiti taj izazov. Tako je nastao romantični dres koji će se lako prilagoditi svakom stilu, a predstavit ćemo ga u sklopu Lovely Unique kolekcije. Sigurni smo da će svaka trendsetterica poželjeti jedan ovakav dres i na taj način postati dio veselog Lovely team-a. Proljeće u viziji Lovely Bags ni ovaj put neće proći bez osvježenja i noviteta. Iako manjih dimenzija, torbice nisu izgubile na svojoj funkcionalnosti, ljepoti i unikatnom dizajnu. Jarke boje poput boje fuksije odlično će pristajati na pastelne boje i unijeti u ove proljetne dane dašak razigranosti i ženstvenosti'', izjavila je modna dizajnerica Marija Perić.

U sklopu 32. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, na dan 30.03.2014 godine, takođe će se održati “Perwoll New Generation 2014” natječaj za mlade dizajnere, gdje će svoje autorske kreacije predstaviti 10 finalista.

Od svojih početaka do danas, BH Fashion Week Sarajevo je na državnu kulturnu i modnu scenu lansirao jako veliki broj mladih dizajnera, a odličnom organizacijom i vrlo visokim produkcijskim standardima uspio privući više tisuća posjetitelja čime je zauzeo prvo mjesto na društvenoj ljestvici događanja u Sarajevu i Bosni i Hercegovini.


Kopirati
Drag cursor here to close