Ispunila mu se želja

Halid Bešlić će uskoro postati djed

Lifestyle / Flash | 04. 03. 2014. u 18:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dogodilo se čudo i u obitelji Halida Bešlića, koji je silno želio postati djed. I hoće, njegov sin jedinac očekuje dijete.

Do rođenja prinove ima Halid još nekoliko želja, a jedna je da uspije skinuti kile. No uz delicije njegove supruge Sejde, do sada je to bilo neizvedivo.

"Nije to, ja nisam tip kućni, nisam papučar, kući me nema nikako, kući malo jedem, ali žena uvijek pravi, sad smo se dogovorili da ne pravi dok ja ne kažem da dolazim, da ne stoji", rekao je Halid.

No, i dan danas na Halidovu putu stoji ono mjesto na kojem je prije četiri godine doživio tešku prometnu nesreću.

"U komi kad sam bio non stop sam sanjao i nekako, volio bih se vratiti u snove, svašta bude. Ja svaki dan proluzim, motel i pumpa van grada, to mjesto gdje je bila nesreća, i svaki dan prođem dva tri put i svaki put pomislim da li je moglo drugačije", otkrio je Halid.

No prošlost se izbrisati ne može, pa Halid posljedice nesreće nosi i danas.

"Ja sad nemam vremena da napravim regeneraciju, estetike... nije mi bitno,kako izgledam, bitno mi je kako se osjećam. Ja se osjećam dobro, i nije mi bitno da li sam lijep ili nisam, to me ne zanima", priznao je Halid.

Za svog je života, svjestan je sada, činio mnogo dobroga drugima - a upravo mu se ta dobrota i vratila u najtežim životnim trenucima.

"Kada sam gledao oko sebe, rekao sam vrijedilo je živjeti, dobro se dobrim vraća, ali siguran budi da je sve lakše sa novcem", rekao je Halid.

Sretan je što zbog novca nije donesena pogrešna odluka o njegovu liječenju. Mogao je na kraj svijet, no obitelj je njegov život prepustila u ruke domaćih liječnika.

Kopirati
Drag cursor here to close