OK Fest

Grupe Elemental, Brkovi i Zabranjeno pušenje oduševili publiku na Tjentištu!

Lifestyle / Flash | 04. 07. 2015. u 13:16 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi dan festivala za mlade „OK Fest“, koji organizira Ferijalni savez RS, u saradnji sa Nacionalnim parkom Sutjeska, obilježili su odlični nastupi headlinera. Večer za pamćenje sinoć su svim posjetiteljima priuštili glazbenici Elementala, Brkova i Zabranjenog pušenja.

Za zagrijavanje publike pobrinuo se i bend M.O.B.S, koji je na main stage izašao u 19 sati, a pred sami izlazak headlinera nastupila je i banjalučka grupa “Shanghai Street Fight”.

Pravu euforiju u publici izazvao je izlazak popularnog Elementala, a pored njih posjetitelje je zabavljao i bend Brkovi. Uzavrelu atmosferu dodatno je uljepšao izlazak Zabranjenog pušenja , čiji su članovi kultnim hitovima publiku zabavljali do ranih jutarnjih sati.

Prije početka bogatog muzičkog programa drugi dan OK Festa nastavlja se raftingom i planinarenjem. Na našem OK stageu u OK kampu, danas će svim posjetiteljima provod za pamćenje priuštiti DJ Sassja i bend „Krugovi u žitu“.

Osim za dobru glazbu, večeri su rezervirane i za odlična filmska ostvarenja. Operacija kino i Sarajevo film festival i ovoga puta izabrali su sjajna ostvarenja, čija će se projekcija biti u našoj cinema zoni, a za sve ljubitelje sedme umjetnosti večeras u 21.15 časova bit će prikazan film “Golub sjedi na grani razmišljajući o postojanju“.

"Posebno nas raduje i podatak da je jučerašnja posjećenost u OK kampu bila rekordna", kazali su organizatori za Bljesak.info.

Jo jedno malo podsjeanje na sjajnu zabavu sino... krenuli smo i na dnevnom stage-u u 14:30 svira Sassja ...ekamo vas!!!

Posted by OK Fest on Saturday, 4 July 2015
Kopirati
Drag cursor here to close