ne prestaje iznenađivati

Grabar - Kitarović zasukala rukave: 'Nije mi problem oličiti stan'

Lifestyle / Flash | 02. 08. 2015. u 06:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ne prestaje iznenađivati ljude.

Jedna od najzgodnijih državnica svijeta, prema listi koju je napravio portal Hottest Heads of State, pokazala je kako je pored obavljanja izuzetno odgovorne funkcije dobra i u kućnim poslovima.

Nakon što je u prošlom mjesecu pokazala da zna loviti ribu, Kolinda je ovog puta objavila fotografije na kojima pokazuje da zna i ličiti.

[ ZA RAD] KGK - "elim i volim raditi pa mi tako, ni danas, "zasukati rukave" i oliiti stan nije ispod asti. to god neki mislili o tome..."

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on 1. kolovoz 2015

Na fotografijama koje je objavila na svojoj službenoj Facebook stranici, Kolinda je obučena u običnu majicu i hlače vojnog dezena i nalazi se na stepenicama.

"Želim i volim raditi pa mi tako, ni danas, 'zasukati rukave' i oličiti stan nije ispod časti. Šta god neki mislili o tome", napisala je hrvatska predsjednica uz fotografije.Za tri sata, predsjednica je dobila više od 21.500 lajkova te 1.292 komentara u kojima je hvale.

Prije nekoliko dana, portal Hottest Heads of State objavio je listu 197 najzgodnijih predsjednika i premijera država, a Kolinda je zauzela visoko deveto mjesto, prenose mediji.

Kopirati
Drag cursor here to close