"The Last Panthers"

Goran Bogdan kriminalističkom serijom osvaja svijet

Lifestyle / Flash | 07. 10. 2015. u 16:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva dana nakon 35. rođendana glumac Goran Bogdan dobio je najljepši dar – ogromnu medijsku pažnju s kojom je popraćeno predstavljanje nove kriminalističke serije "The Last Panthers" u Cannesu, piše Slobodna Dalmacija.

Širokobriješki glumac u seriji igra lik srpskog mafijaša Milana Čelika, vođu čuvene bande koja se proslavila najvećim pljačkama draguljarnica od 1996. do danas.

Na najvažnijem TV festivalu, kako javljaju francuski i domaći mediji, serija "The Last Panthers" privukla je najviše pažnje, a Bogdana se može vidjeti na brojnim fotografijama francuske agencije globalnog utjecaja AFP.

The Last Panthers - Starts 12th November

Panthers are steaming, stalking, screaming… Starts 12th November. #LastPanthershttps://corporate.sky.com/media-centre/news-page/2015/--sky-to-launch-major-new-drama-the-last-panthers-simultaneously-across-europe

Posted by Sky Atlantic on 2. listopad 2015



Za ulogu Milana Čelika, Bogdan se i fizički čelično pripremao, intenzivnim treninzima s osobnim trenerom, piše Slobodna Dalmacija.

Kao partnera glumaca Samanthe Morton, Johna Hurta i Tahara Rahima, uspješni glumac će se pojaviti na malim ekranima diljem Europe u studenom, kada se počinje prikazivati na kanalu Sky.

Kopirati
Drag cursor here to close