Problem neplodnosti

"Gdje život počinje": Besplatni pregledi i konzultacije u Mostaru

Lifestyle / Flash | 11. 04. 2016. u 09:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu projekta „Gdje život počinje“ medicinski tim Bahceci centra za ginekologiju, neplodnost i izvantjelesnu oplodnju će u nedjelju, 17.04.2016., u RMC “Dr. Safet Mujić” u Mostaru, pružati besplatne konsultacije i preglede za sve parove koji se suočavaju s problemom neplodnosti.

Problem začeća i rođenja djeteta danas je aktualan za mnoge parove. Procjene su da 15% stanovništva naše zemlje pati od neplodnosti. Iz tog razloga stručni tim Bahçeci centra pokrenuo je projekt „Gdje život počinje“ kako bi pomogli parovima koji žele ostvariti svoj san i postati roditelji.

Dr. Umit Goktolga, specijalist ginekologije, akušerstva i neplodnosti kazao je da su u sklopu projekta „Gdje život počinje“ doktori Bahçeci centra do danas pružili besplatne konsultacije i preglede za preko 500 parova, od kojih neki danas očekuju potomstvo. „Projekt 'Gdje život počinje' pokrenuli smo prije nepune dvije godine u suradnji s nekoliko renomiranih zdravstvenih ustanova u Bosni i Hercegovini. Već nakon prvog ciklusa pregleda pomogli smo nekolicini parova koji danas očekuju prinove, a što nam je bio ključni pokazatelj o potrebi i značaju društveno odgovornih projekata koje ćemo realizirati i u buduće u suradnji s našim partnerima u cijeloj državi,“ ističe dr. Goktolga.

Pored Mostara, besplatni pregledi i konsultacije u sklopu ovog projekta realizirani su u Bihaću, Sarajevu, Tuzli i Zenici. Značajno je napomenuti da je Bahçeci centar u prošloj godini ostvario rekordan uspjeh u broju rođenih beba.

Za četiri godine postojanja, Bahçeci centar pomogao je da na svije dođe 400 zdravo rođenih beba, a samo u prošloj godini rođena je 151 beba.

Svi zainteresirani za besplatne konsultacije i preglede RMC “Dr. Safet Mujić” u Mostaru svoj termin mogu zakazati pozivom na brojeve telefona 033/420-194 i 062/051-312, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close