Hercegovina

Gdje će se zabavljati ljubitelji dobrog provoda ovog vikenda?

Kultura / Glazba | 24. 01. 2014. u 08:01 G.P.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi ljubitelji dobre zabave iz Hercegovine ovog vikenda imaju na ponudi šaroliku ponudu događaja i mjesta gdje se mogu zabaviti. U ponudi su partyji i nastupiti uz folk, ali i elektronsku, te rock glazbu.

U petak se možete zabaviti na nastupu Acoustic Trio Mente u night baru Duradžik u Mostaru, zatim na ''Friday Trash Feever & Jagermeister Night'' u Golden clubu u Mostaru, potom na ''Happy Friday - Ladies' Night'' u clubu Art u Mostaru. U subotu se pak možete zabaviti na događajima ''2GETHER vol.3'' u Golden clubu, ''DJ's Night'' u clubu Art u Mostaru, te nastupu grupe "Kulturni jogurt" u Caffe Evergreen u Čitluku koji će vaš zabaviti zvucima rocka, funka i bluesa.

U poznatom mostarskom clubu Arabica ovog vikenda vas očekuju dva zanimljiva događaj; za petak je zakazan Warm Hole w/ Elle.M & Miss Slave & Marinche Mimoza, dok je za subotu najavljen event: Marko Nastić Promo w/ Aleksandar Antrax Dimitrijevic & RDJs (Andro Bevanda Blackfrut, Ivan Zrno, Martin Gabrić).

Za sve ljubitelje folk glazbe u Hercegovini ovog vikenda gostuju dva mlada perspektivna pjevača. U Gaudeamus clubu u Posušju u subotu gostuje Darko Lazić, dok će u clubu Flash u Čitluku koncert održati Slobodan Vasić. Cijena ulaznice na Lazićev koncert iznosi 5 KM, dok je ulaz na Vasićev koncert slobodan.

U OKC Abrašević u Mostaru za ovaj vikend najavljena su dva događaja; za petak PLEKSUS BEATS by Midi Brigade (Nedim Ćišić/Vuneny), a za subotu pak koncert grupe Bilk. Grupu Bilk danas čine Edi Grubišić Cipal (bubanj), Tin Oberman (synth/vokal/ableton) i Luka Vrbanić (bass/vokal/ableton) i oni sviraju svoju jedinstvenu ''izlomljenu'' plesnu glazbu.

Prvi album ove grupe "ThisBILKisradioactive" izašao je 2006. godine, a u regiji su odsvirali sve bitnije festivale od Exita do Szigeta. Ulaz na koncert grupe koja je do sada svirala dva puta u Mostaru iznosi 5 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close