Izlasci do jutra

Gdje će se hercegovački ''partijaneri'' zabavljati ovog vikenda?

Kultura / Glazba | 21. 02. 2014. u 09:30 G.P.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji noćnog života ovog vikenda imaju širok izbor događaja koje mogu posjetiti. Prema najavama može se zaključiti kako ima događaja za svačiji glazbeni ukus.

Za petak predlažemo sljedeće događaje: nastupe ''Daddy King - Acoustic dua'' u night baru Duradžik u Mostaru, Cetinski benda DarkvuD u Evergreen-Grinu u Čitluku, te sljedeće partyje ''Friday Balkan Party Vol. 3'' u Golden Clubu u Mostaru, ''Happy Friday – Ladies' Night'' u night clubu Art.

U subotu vas očekuju sljedeći partyji: ''Ballantines party'' u clubu Gaudeamus u Posušju, ''DJ's Night'' u night clubu Art u Mostaru, ''Golden Rnb Night'' u Golden clubu u Mostaru. U Maximus clubu u petak i subotu vas očekuju glazba uz DJ-a i promotivne cijene pića.

Vlasnica hitova ''Zašto cura sjedi sama'', ''Tri čaše'', ''Sve je uzalud'' Milica Todorević nastupa u Hercegovini i to u clubu ''Flash'' u Čitluku. Cijena ulaza na koncert iznosi 5 KM.

U Clubu ''Arabica'' nakon serije gostovanja dj-eva iz regije i Mostara predstoji još jedan vikend upotpunjen provjerenim klupskim sadržajem.

U petak 21.02.2014. ljubitelji techna i tech-house-a imat će priliku poslušati zagrebačkog dj-a i producenta Fabiana Jakopetza. Njemu će se za Dj pultom pridružiti i domaće snage Alen Milivojević i Giani Motta koji će atmosferu učiniti još energičnijom.

U subotu 22.02.'14. za štovatelje malo decentnijeg zvuka pripremljen je koncept "Get Involved" koji objedinjuje deep, house i Deep Tech house. Lokalne snage Play On, Marina Mimoza i Žarko Rebac otvorit će novu (staru) dimenziju, savršenu za opaki ples i uživanje.

Sedmi memorijal Đovani Đoko Ćorić održat će se u OKC Abrašević u subotu 22. veljače s početkom u 20 sati. Na koncertu će nastupiti grupe Anarhiv, Offinger, Sivi Dom, Darkvud, Bad Blues Band Bulevar.

Riječ je o jednom od najpoznatijih mostarskih glazbenika koji je preminuo 2007. Ostavio je iza sebe dva snimljena albuma te stotine pjesama koje je svirao kroz razne bendove kao što su Zemljotres, Vulkan, Ženevski dekret, Goli u sedlu, Bulevar, Nitkovi... Bio je jedan od vodećih glazbenika koji su promovirali mostarsku urbanu rock scenu u 80-tim, 90-tim godinama.

U sjećanje na Đovanija Đoku Ćorića 2008. godine pokrenut je Memorijalni koncert na kojem nastupaju Đokini suradnici i mlađi bendovi, koji ovim odaju počast prerano preminulom glazbeniku i prijatelju. Ulaznica za 7. memorijal je 5 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close