Boja maline

Dženan Jahić napisao pjesmu za Jasnu Gospić

Kultura / Glazba | 05. 07. 2015. u 20:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jasna Gospić u karijeri koja traje skoro četiri desetljeća imala je veliki broj hitova, a prema procjenama stručnjaka, sljedeći bi trebao biti “Boja maline” koju potpisuje talentirani gazbenik, pjevač i plesač Dženan Jahić, dok je aranžman djelo Marina Meštrovića. Zasigurno da će sa ovom pjesmom Gospić osvojiti srca ljubitelja glazbe iz cijele regije, priopćeno je.

Već nakon prvog slušanja kolege iz BiH, ali i regije i Europe, imale su samo riječi hvale za skladbu za koju je spot uradila u suradnji s Hayat production.

Pjesma je ekranizirana u prostorijama cluba Monument, a u spotu se osim popularne pjevačice pojavljuje i Dženan Jahić. Pjesma "Boja maline" govori o neostvarenoj ljubavi, toplim sjećanjima i nostalgiji za vremenom kada je ta ljubav gospodarila njihovim bićima.

Tijekom snimanja spota Jasna je uz Dženana pokazala izvanredne plesne sposobnosti. Gospić je s oduševljenjem prihvatila ideju da se Dženan Jahić pojavi u njenom spotu, u kojem igra misterioznog mladića o kojem pjesma govori.

''Veoma sam zadovoljna i sretna da je došlo do ove divne suradnje između Dženana i mene. Pjesma je prekrasna. Dženan nije autor koji pravi pjesme, pa kome se svidi, nego su one posvećene konkretnoj osobi baš po njegovoj mjeri a na neki način inspiriraju Dženana. Ja sam počašćena jer sam inspirirala Dženana da mi ''skroji'' pjesmu baš po mojoj mjeri i u boji maline. Nadam se da će se naša suradnja nastaviti i u budućnosti'', kaže Gospić.

Dženan je također surađivao s glazbenom legendom Halidom Bešlićem za kojeg je napisao pjesmu ''Kad si disala za mene''. Nakon ove veoma uspješne suradnje je dobio ponude brojnih poznatih glazbenih imena iz regije i polako ali sigurno gradi karijeru kao tekstopisac i kompozitor.

''Kada sa samo dvadeset četiri godine u biografiji imate podatak da ste pisali za zvijezde kao što su Halid Bešlić i Jasna Gospić normalno je da imate velike ambicije. Nakon što sam za Bešlića napisao pjesmu “Kad si disala za mene'' razuvjerio sam mnoge skeptike koji sada žele da im namjenski uradim skladbe. Sigurno da sam u glazbi kao tekstopisac tek na početku ali imam dosta potencijala i kapaciteta, a budućnost će pokazati gdje su granice za mene. Nikada se nisam zadovoljavao sitnicama i nije mi želja da budem samo poznat u BiH, nego barem na Balkanu'', kaže Jahić.

Kopirati
Drag cursor here to close