Martin Luther King

Dvodnevna volonterska akcija u Blagaju

Lifestyle / Flash | 12. 02. 2015. u 10:43 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omladinski Klub ''Novi val'' iz Blagaja u suradnji sa Američkim veleposlanstvom u BiH, Udruženjem građana Blagaj City, Planinarsko društvo Željezničar, ASPK Neretva  i udruženjem Mladih Psihologa iz Mostara 14. i 15.02.2015 god. organiziraju volontersku akciju u čast obilježavanja godine Martin Luther King kao i 20 godina nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini, s ciljem volonterskog aktivizma i nenasilno rješavanje problema.

Volonterske aktivnosti će se realizirati iz dva dijela Bolting aktivnosti čiji cilj je afirmacija i promocija ogromnog potencijala za sportsko penjanje u okolini Blagaja. Pored samog opremanja novih smjerova, cilj je također unapređenje penjačke scene te penjačke ponude u Bosni i Hercegovini općenito, naveli su iz OK Novi val Blagaj..

Bolting vikend i volonterske aktivnosti čišćenja kulturno-povijesne staze sa početkom u 10 sati.

Za same sudionike u uređivanju penjališta i čišćenja je osiguran prostor za spavanje, uz kulturni sadržaj svojstven isključivo penjačima i volonterima.

U sklopu Volonterskih aktivnosti u našoj zajednici je odlučeno da se simbolično napravi akcija čišćenja kulturno-povijesne staze u Blagaju i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže 14. i 15.02.2015  sa početkom u 10 sati u Eko centru Blagaj, stoji u priopćenju iz OK Novi val.

Kopirati
Drag cursor here to close