'Neće samo'

Dva Mostara u dvadesetak metara

Lifestyle / Flash | 20. 03. 2017. u 08:53 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Često prigovaramo Gradu, Parkovima, komunalnim poduzećima i svima onima 'drugima' da rade svoj posao, no često i zaboravljamo da i mi kao građani imamo odgovornost držati svoj Grad čistim i lijepim.

Ponašanje koje je nekad, sjećaju se starije generacije Mostara, bilo pravilo, danas je nažalost iznimka. Tako uređeno dvorište iza mostarske avenije, o kojem brine jedna od stanarka obližnje zgrade, prolazniku danas izaziva čuđenje, dok samo dvadesetak metara dalje nailazimo na odlagalište automobilskog otpada koje je već po mjeri današnjeg 'građanina'.

''Ja to onako malo za svoju dušu, a i ne mogu više svuda oko nas gledati samo smeće. Samo dvadesetak metara dalje je druga slika, na to ne mogu utjecati, ali mogu promijeniti bar ovaj mali komad oko sebe'', govori nam stanarka zaslužna za ljepotu i održavanje svog cvjetnog kutka.

Ističe kako je sasvim slučajno prije par godina krenula s ovim hobijem a koji je danas, kad pogleda oko sebe, čini sretnijom te je, kako kaže, jednostavnije, nego čekati na druge da se pokrenu.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close