Turnir

Druženje i sport: U Jablanici održan turnir u odbojci na pjesku

Lifestyle / Flash | 23. 07. 2016. u 20:14 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Udruženja za sport i rekreaciju invalida općine Jablanica u suradnji s udruženjem građana Glogošnica, na plaži Sastavi,u mjestu Glogošnica, održan je turnir u odbojci na pjesku.

Na spomenutom turniru sudjelovalo je osam ekipa, a igralo se po sustavu "ispadanja", odnosno ona ekipa koja izgubi, odmah ispada.

Prvo mjesto pripalo je ekipi 'Građani' iz Jablanice, te im je uručena vrijedna novčana nagrada.

Omer Keskin, predsjednik oranizacijskog odbora turnira, kazao je u izjavi za Fenu kako su uvidjevši nedostatak takvih manifestacija u Jablanici, došli na ideju organizacije takvog jednog turnira.

''Uvidjevši nedostatak i neiskorištenost ljepota i plaža koje ima općina Jablanica, došli smo na ideju da oraniziramo jedan turnir u odbojci na pjesku, na plaži Sastavi u Glogošnici. Također, pored natjecanja, organizirali smo druženje i roštilj za sve takmičare ali i goste koji su posjetili današnji turnir. Imamo pretenzije da ovaj turnir pretvorimo u tradiciju, kako bi se svake godine okupljao što veći broj mladih ljudi kako iz Jablanice, tako i iz drugih susjednih općina'', kazao je Keskin u izjavi za Fenu.

Enes Imamović, jedan od orgnizatora spomenutoga turnira, izrazio je veliku zahvalnost svima onima koji su pomogli i doprinijeli organizaciji turnira.

''Ovo je idealna prilika za mlade ljude, da se druže, uživaju u ljetnim danima i prirodnim ljepotama našega kraja. Pored sporta, rekreacije i druženja, mislim da će ovo umnogome doprinijeti i promociji turizma i turističkih ljepota općine Jablanica i nadam se da će ovaj turnir postati tradicija'', kazao je Imamović u izjavi za Fenu.

Kopirati
Drag cursor here to close