Oduševljenje fanova

Druga noć: Delirij zagrebačke publike na S.A.R.S.-ovom koncertu

Kultura / Glazba | 23. 10. 2016. u 10:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bend 'Ničim izazvan' bio je predgrupa i drugu noć slavljeničkog zagrebačkog koncerta S.A.R.S.-a u prepunoj velikoj dvorani Doma sportova. Vrlo dobrim prijemom kod publike, bend 'Ničim izazvan' izveo je svoje uspješnice u 40-minutnoj svirci.

A onda je krenulo S.A.R.S.-ovo ludilo. Pjesmom 'Brani se' otvorili su drugu uzastopnu zagrebačku koncertnu noć. Pred sam izlazak benda na pozornicu, na video zidu pobrojani su samo neki od gradova gdje je ta grupa gostovala, te je spektakularnim spuštanjem zavjese sa slavljeničkim natpisom počeo dvosatni delirij.

Rasplesana publika među kojima je bilo i mladih i starijih osoba, pratili su uglas izvedbu svake pjesme. U Dom sportova fanovi ovog benda stigli su iz gotovo cijele Hrvatske (Varaždin, Zagreb, Karlovac, Rijeka, Bjelovar, Osijek...), kao i iz zemalja okruženja.

Najviše ovacija drugu koncertnu noć imale su pjesme 'Perspektiva' uz koju su i parter i tribine skakali, zatim 'Ratujemo ti i ja', te 'Lutka'. Članovi benda nisu krili oduševljenje nakon koncerta zahvaljujući publici u Domu sportova što im daju podršku cijelo vrijeme, od prvog koncerta pa sve do danas.

Treba spomenuti kako je repertoar pjesama bio različit za obje večeri zagrebačkog koncerta, te da je ovim povodom Badel izdao limitirano izdanje alkoholnog pića S.A.R.S.-ovac.

Kopirati
Drag cursor here to close