Pogoršanje

Do kraja dana kiša, pljuskovi i grmljavina

Lifestyle / Flash | 03. 08. 2014. u 12:58 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra se, prijepodne, očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Tijekom dana, povećanjem oblačnosti, u drugoj polovini dana očekuju se pljuskovi i grmljavina u većem dijelu zemlje. Padaline se ne očekuju na jugu Hercegovine.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 12 do 20, na jugu do 22, a najviša dnevna temperatura od 26 do 32 stupnjeva.

U Sarajevu prijepodne sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana povećanjem oblačnosti, ponegdje se očekuje pljusak, a moguća je i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna oko 29 stupnjeva.

Danas je u našoj zemlji bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana došlo je do povećanja oblačnosti sa zapada gdje je registrirana i grmljavina. Do kraja dana kiša, pljuskovi i grmljavina, mjestimično se očekuju u zapadnim, središnjim i istočnim područjima.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 15 stupnjeva, Kupres 22,
Ivan-sedlo 25, Livno i Sokolac 26, Bugojno 27, Bihać, Bijeljina, Neum, Sarajevo i Srebrenica 28, Doboj, Gradačac i Tuzla 29,
Banja Luka, Goražde, Prijedor, Sanski Most, Trebinje i Zvornik 30, Mostar i Zenica 31, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close