Umjereno oblačno

Dnevne temperature do 32 stupnja, u cijeloj BiH upaljen žuti meteoalarm

Lifestyle / Flash | 21. 07. 2014. u 06:30 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se na zapadu i sjeverozapadu Bosne, u jutarnjim satima, očekuje pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim područjima malo do umjereno oblačno i sunčano, uz postepeno naoblačenje. Prije podne kiša je moguća u zapadnim i sjeverozapadnim područjima, a tijekom poslijepodneva i u večernjim satima u Bosni se očekuju pljuskovi i grmljavina. Vjetar, slab do umjeren, na momente pojačan, jugozapadni.

Jutarnje temperature od 14 do 22, a dnevne od 25 do 32 °C, stoji na stranicama Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Tijekom prijepodneva će biti ugodnije, dok bi u drugom dijelu dana, uslijed visokih temperatura, kod osjetljivih osoba moglo doći do nešto izraženijih tegoba, stoga je preporučljivo suzdržati se od težih aktivnosti i reducirati boravak na otvorenom. Neophodno je posvetiti pozornost zaštiti od sunca i vrućine.

U gotovo cijeloj Bosni i Hercegovini, osim u županiji Sarajevo vrijeme je prema meteoalarm karti potencijalno opasno. Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate prakticirati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima. Ostanite informirani o očekivanim meteorološkim uvjetima i izbjegnite moguće rizike.

Kopirati
Drag cursor here to close