Važnost zaštite kože

Dm organizira besplatne dermatološke preglede

Lifestyle / Flash | 04. 07. 2015. u 07:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći lanac drogerija u BiH, dm drogerie markt i ove godine realizira kampanju „Djeca sunca” koja ima za cilj informirati i educirati javnost o pravilnoj zaštiti kože od sunca i prevenciji kožnih bolesti.

Kao uvod u kampanju dm je u Sarajevu upriličio događaje pod nazivom „Kako te sunce vidi” u okviru kojeg su svi zainteresirani građani po prvi put u Bosni i Hercegovini mogli uz pomoć UV kamere snimiti svoje lice i dobiti uvid u negativne posljedice izlaganja kože štetnim sunčevim zrakama.

Također, tijekom mjeseca srpnja na kupalištima u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Vitezu i na plaži u Neumu bit će organizirani besplatni dermatološki pregledi za sve zainteresirane posjetitelje, a prvi je na rasporedu već danas (subota 4. srpnja) u Sarajevu na Termalnoj rivijeri Ilidža, na adresi Butmirska cesta br. 18, u razdoblju od 12:00 do 17:00 sati. Drugi je zakazan za dan poslije, dakle u nedjelju (5. srpnja), u Banja Luci na bazenima Aquana od 12 do 17 sati.

Svi posjetitelji bit će u mogućnosti besplatno obaviti pregled kože te od dermatologa dobiti stručne i korisne savjete o prevenciji kožnih oboljenja. Osim toga, sudjelovanjem u različitim igrama moći će osvojiti brojne nagrade, a najmlađi će se na zabavan način informirati o važnosti pravilne zaštite kože te će se educirati na koji način mogu bezbrižno da se igraju na suncu.

Svake godine se povećava broj osoba oboljelih od melanoma te je veoma važno probuditi svijest javnosti o ovom problemu te ih potaknuti da redovno obavljaju dermatološke preglede i zaštite kožu od štetnih sunčevih zraka.

Tijekom kampanje ''Djeca sunca'' kupovinom 2 ili više proizvoda za zaštitu od sunca dm kupci ostvaruju popust od 20 posto. Također, na taj način daju svoj doprinos donaciji ručnih dermoskopa Udruženju za prevenciju i zaštitu od raka kože ''Melanoma u BiH''. U dm prodavnicama kupci mogu dobiti i besplatne dječje brošure sa savjetima za pravilnu zaštitu od sunca.

Kampanja traje do 17. srpnja, a više informacija možete pronaći na web stranici dm kompanije ili u najbližoj dm prodavnici, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close