Centar dva

Djed Božićnjak će se spustiti sa zgrade i obradovati malene Mostarce

Lifestyle / Putujte s nama | 16. 12. 2015. u 13:58 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarsko naselje Centar dva u caffeu Fenix svake godine 27. prosinca tradicionalno organizira proslavu 'Nove prije Nove', a ove godine priređen je poseban program.

Uz blagdanske pjesme, program počinje već u 16 sati. Tada će naši najmlađi sugrađani imati priliku gledati Božićnu predstavu, kojom će dozvati Djeda Božićnjaka koji će se spustiti sa zgrade i dječici podijeliti punu vreću prigodnih darova i slatkiša.

''Posebno nas raduje što će naše mališane razveseliti spust Djeda Božićnjaka, koji nam dolazi uz podršku HGSS-a. A dok se djeca zabavljaju, roditelji će imati priliku oprobati domaće kuhano vino i ostale blagdanske delicije'', rekli su nam organizatori ovog zanimljivog događaja.

Nakon dječje predstave u 18 sati slijedi turnir za žene, poručili su organizatori dok će večernji program koji počinje u 20 sati začiniti killer karaoke.

Organizatori ovog događaja pozivaju sve one koji vole blagdanski duh i zabavu da s njima proslave Novu prije Nove, te naprave dobru uvertiru za dolazak Nove 2016. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close