Dječja zabava Ambalažu recikliraj, okoliš sačuvaj!

Lifestyle / Flash | 16. 06. 2017. u 10:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da je priroda dar koji svi moramo čuvati, pokazali su svi roditelji i mališani koji su jučer posjetili Mepas Mall i uživali u veseloj dječjoj zabavi Ambalažu recikliraj, okoliš sačuvaj!

U suradnji sa poduzećem Duga, koje se već dugi niz godina bavi prikupljanjem sirovina i proizvodnjom recikliranih materijala,i društvom Ekopak, vodećim operaterem sistema za upravljanje ambalažnim sekundarnim sirovinama za BIH, pripremili smo raznovrsne radionice u kojima je sudjelovalo mnoštvo mališana i roditelja, zajedno učeći i uživajući!

Mališani su kroz zabavan i edukativan način, uz igru, smijeh i zabavne likove učili o važnosti očuvanja predivne prirode koja nas okružuje. Posebno oduševljenje izazvao je Zekopak, koji je najmlađima pokazao mnoštvo trikova u recikliranju ambalaže i očuvanju prirode koja nas okružuje.

Zajedno smo podignuli svijest o očuvanju okoliša i zajedničkim trudom uljepšali svoju okolinu, kroz mnoštvo zabavnih igara i kreativnih radionica, a oni najmlađi, ali i nešto stariji, su se razveselili slatkim nagradama koje su za njih osigurali Kandit, Koestlin i Maraska.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close