Skenderija

Dječiji sajam u Sarajevu održat će se od 14. do 16. studenog

Lifestyle / Flash | 31. 10. 2014. u 07:05 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveseliji i najzabavniji događaja za djecu i roditelje u regiji koji je dosad obuhvatio Mostar, Rijeku i Zagreb, po prvi put stiže u Sarajevo. 16. Dječiji sajam, a prvi u Sarajevu održat će se od 14. do 16. studenog u dvorani Mirza Delibašić u Centru Skenderija pod počasnim pokroviteljstvom Grada Sarajeva.

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike, pelena, hrane, odjeće, obuće i igračaka, pa sve do zabavno-edukativnih radionica, predstava, nastupa, natjecanja, degustacija i darova, u tri dana trajanja Dječji sajam ponudit će za svakog ponešto.

Bez obzira jeste li veliki ili mali, Dječji sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je biti dijete - najljepše na svijetu!

Za mališane će tu biti veliki broj zabavih sadržaja te razne igre pod pokroviteljstvom sponzora sajma, a za roditelje posebna sajamska prodaja i diskontne cijene gdje će svi roditelji na jednom mjestu moći saznati i nabaviti ponešto povoljno i kvalitetno za svoje dijete.

Na sajmu će se predstaviti oko 70 izlagača iz zemlje i inozemstva među kojima i udruženja koja se bave pitanjima djece i roditelja. Ukratko – biti će to nezaboravan vikend prepun smijeha i veselja za cijelu obitelj!

Sponzori i partneri sajam su: BH Telecom, Violeta, Konzum, Jana, Ledo, Baby centar, Bojprom, Adax, Molfix, Cokić na eksić, Kraš i Hyundai.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje.

Radno vrijeme sajma u petak, 14. listopada je od 14.00 do 19.30 sati, u subotu, 15. studenog od 9.30 do 19.30 te u nedjelju, 16. studenog od 09.30 do 19.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close