od 29. 10. do 2. 11.

Deveti Dani filma Mostar donose devet najnovijih filmova

Lifestyle / Flash | 06. 10. 2015. u 14:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devetu godinu za redom u organizaciji kazališno- filmske udruga Oktavijan Dani filma Mostar će gradu na Neretvi donijeti dašak filmskog glamura u razdoblju od 29. listopada do 2. studenoga s najnovijim domaćim filmovima.

Održavanje ovogodišnje manifestacije, vratit će se tamo gdje je sve prije devet godina i počelo u Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače, koji je i partner ovoga događaja. Kroz petodnevnu manifestaciju prikazat će se devet filmova i 15 projekcija uz bogat popratni sadržaj.

Tim povodom konferencija za novinare održat će se u upravnoj zgradi sponzora ovoga festivalskog događanja – HT Eroneta, u četvrtak, 8. listopada u 11 sati. O detaljima petodnevne manifestacije i same svečanosti otvaranja govorit će direktor Dana filma Mostar, Slaven Knezović i izvršna direktorica Maja Lasić.

Na konferenciji će službeno biti predstavljen program ovogodišnjeg festivala te najavljene neke novine koje festival planira uvesti iduće godine uz 10. obljetnicu svoga postojanja. Uz to, bit će najavljen i HT Eronet party koji će se održati nakon svečanosti otvaranja i projekcije filma.

Kopirati
Drag cursor here to close