Fitness trener iz Mostara

Devedeset posto Mostaraca ide na fitness kako bi poboljšali izgled

Lifestyle / Flash | 27. 08. 2015. u 13:23 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Popularnost fitnessa u Mostaru je u stalnom porastu, čak 90 posto ljudi ide na fitness kako bi poboljšali izgled'', govori za Bljesak.info Slaven Vico fitness trener iz Mostara, ističući kako zdravlje dođe kao 'nus proizvod' zdravog načina života i redovnih treninga.

Slaven je inače certificirani trener s deset godina iskustva, a fitnessom se počeo baviti sa 16 godina.

''Kao mladić bio sam jako mršav i slab i odlučio sam uvesti neke promjene. Htio sam se udebljati i ojačati, a kao put prema tome teretana je bila moja odluka. Na početku sam vježbao kući. To su bile osnovne vježbe koje su mi uvjeti dozvoljavali dok se nisam upisao u teretanu. Veoma sam brzo počeo primjećivati prve promjene na svom tijelu i počeo sanjariti kako jednog dana želim biti kao moji idoli Arnold Schwarzenegger i Greg Plitt, što mi je davalo još dodatnu motivaciju da nastavim dalje'', rekao je u razgovoru za Bljesak.info Slaven, koji se također natjecao na prvom balkanskom prvenstvu u natural bodybuildingu i fitnessu gdje je osvojio četvrto mjesto u kategoriji Fitness model.

Fokusirajte se na ono to radite, ne urite s ponavljanjima, koncentrirajte se na kontrakcije miia dok izvodite vjebu, rezultati e biti bri, bolji i kvalitetniji!

Posted by Slaven Vico Fitness on Saturday, August 15, 2015


Na početku je, priča nam Slaven, sve je to bilo amaterski bez znanja o prehrani i vježbanju, tek nakon dvije godine primijetio je kako se sve to mora uskladiti, te je počeo istraživati i naučiti kako 'stvari' funkcioniraju.

''Budući da sam bio 'manijak' za čokoladom, prelaženje na prehranu bez nje teško sam podnosio. Ali kada počnete primjećivati prve promjene na tijelu i iz mjeseca u mjesec sve bolje rezultate, draže mi je bilo izgledati fit nego jesti čokoladu'', kaže Slaven dodajući kako je ljubav prema fitnessu njegov glavni pokretač.

''Bez strasti i ljubavi prema onome što radim ne bih bio u mogućnosti davati sve od sebe. Stalno sam nezadovoljan i uvijek nastojim biti najbolji što mogu u postizanju svojih ciljeva. Još jedan veliki motivator za mene je učenje od drugih uspješnih sportaša i legendi u svijetu fitnessa'', priča nam Slaven.


S obzirom da je sam sebi dobra motivacija Slaven je kao fitness trener dobra motivacija i drugima, a kako kaže svakim danom sve je više Mostaraca i Mostarki koji žele poboljšati svoj izgled.

@luciferbizzare

Video koji objavljuje @maanuelaaaaOžu 2, 2015 u 12:59 PST


''Nudim pomoć i motivaciju na području treninga i prehrane, te stjecanja zdravih životnih navika s ciljem očuvanja zdravlja i izgradnje lijepog i razvijenog tijela. Osim što radim kao osobni trener, pomažem sugrađanima i online, a svi treninzi su napravljeni isključivo prema osobnim željama i ciljevima'', pojasnio je Slaven. Iz njegovog iskustva i onoga što svakodnevno viđa, sve više Mostaraca i Mostarki se prijavljuje na online i individualne treninge ponajviše radi transformacija.

All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

Posted by Slaven Vico Fitness on Tuesday, August 18, 2015

''Broj sugrađana koji vježba raste iz dana u dan, pogotovo kada vide prijašnje transformacije koje su odrađene uspješno. Na zdrav način možete postići željeni rezultat ukoliko ste odlučni i imate istinsku želju'', kaže Vico motivirajući sugrađane da ne dopuste da ih išta spriječi u tome da budu najbolja moguća verzija sebe.

''Napravite dobar plan, radite na njemu i slijedite svoje snove'', poručuje Slaven.

You're the best part of my day!

Posted by Slaven Vico Fitness on Tuesday, August 25, 2015
Kopirati
Drag cursor here to close