Neobičan oglas

Daruje luksuznu vikendicu, a zauzvrat traži jednu stvar

Lifestyle / Flash | 30. 05. 2016. u 16:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vikendica iz snova u selu Vranić, udaljenom oko 35 kilometara od Beograda ima četiri spavaće sobe, dva toaleta i jacuzzi, a ispred nje se nalaze stabla trešanja, višanja, šljiva i smokava. No to nije sve, ovaj raj na zemlji može postati vaš i to potpuno besplatno. Postoji doduše jedan uvjet, a taj je da ste ljubitelj životinja.

Vlasnica vikendice, 62-godišnja Zorka Kecman odlučila je da kuću u kojoj je provela mnogo sretnih godina da besplatno nekome na korištenje, a zauzvrat traži da novi stanar redovito hrani njena tri psa i devet mačaka te im podari ljubav koju im je ona pružala. Neobičan oglas na svom je Facebook profilu objavila Zorkina prijateljica.

"Imanje sam kupila prije deset godina jer mi se kad sam išla u posjet prijateljici selo Vranić baš svidjelo. Tijekom zime živjela sam u Beogradu, ali jedva sam čekala da dođe proljeće da odem na selo. Ostajala sam do kasne jeseni. Ova kuća je građena i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Napravljena je ne da se u njoj prespava već da se u njoj uživa", ispričala je Zorka za Kurir.

Na tom se imanju brinula i za svoje ljubimce, no zbog bolesti čovjeka kojeg voli, morala ih je ostaviti.

"Blaža ima tumor grla, od prosinca je loše. Morali smo se vratiti u Beograd, njegovo stanje je loše", rekla je.

Dodala je da osjeća veliku grižnju savjesti što ostavlja svoje ljubimce te da joj to predstavlja dodatni problem u teškom periodu kroz koji prolazi.

Kuća koju će ustupiti ima nekoliko lijepo namještenih soba, s unikatnim detaljima poput starog sata ili gramofona, kućne biblioteke, stroja za pranje posuđa te se prostire na 130 kvadrata, piše Index.hr.

S tri terase pruža se pogled na zelena brda, njive i vikendice. Zorka, koja je umirovljenica, očekuje da će osoba koja se useli u vikendicu hraniti njene ljubimce i igrati se s njima.

"Nekretnine su mrtav kapital. Meni materijalno ništa ne znači. Najbitnije mi je da sada budem uz čovjeka koga volim i da mu pomognem koliko god mogu. Ali također moram se pobrinuti za ove životinjice koje smo zajedno uzgajali, njegovali i voljeli", rekla je Zorka dok su je njeni ljubimci okružili tražeći pažnju.

Kopirati
Drag cursor here to close