Četvrtak 27.10.2016.

Dani kruha u Mepas Mallu - Mala škola velikih pekara

Lifestyle / Flash | 25. 10. 2016. u 12:19 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ništa tako lijepo ne miriše kao svježe pečeni kruh! U to su se uvjerili svi posjetitelji Mepas Malla za koje smo, povodom proslave Dana kruha, prošlu subotu pripremili tradicionalno najveći i najukusniji sendvič na ovim prostorima. Kroz zabavno druženje i veselu atmosferu uz popularnog mostarskog pjevača Ivu Jurića, zahvalili smo zemlji za sve plodove koje nam je darovala.

Ali tu nije kraj veselim druženjima! Proslava Dana kruha nastavlja se i u četvrtak, 27.10.2016. od 18:00 sati na 3.katu kada će najljepši miris svježeg peciva još jednom ispuniti Mepas Mall. Za naše male posjetitelje i njihove roditelje pripremili smo zanimljividogađajza cijelu obitelj - malu školu velikih pekara.

Mala škola velikih pekara odlična je prilika da se vaši mališani nezaboravno zabave i kroz najzanimljivije igre puno toga nauče.

U slatkoj Fifinoj kuhinjici i Maloj pekarnici mališani će uz animatore naučiti cijeli postupak pravljenja kruha, a potom će i sami imati priliku okušati se u pravljenju delicija od tijesta. Natjecanje u slaganju gigantske slagalice i igra memorije gigantskih razmjera su odavno omiljeni favoriti naših malih posjetitelja, a kreativna radionica i izrada ogrlica od tijesta će ih zasigurno oduševiti.

Pozivamo sve roditelje i mališane da nam se pridruže i odlično provedu! Potrebno je ponijeti samo dobro raspoloženje! Čekamo vas :)

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close