19. veljače

Dalal i Deen predstavljaju pjesmu za Eurosong

Lifestyle / Flash | 05. 02. 2016. u 07:36 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BH Eurosong show, televizijska emisija u okviru koje će bosanskohercegovačka, ali i europska javnost prvi put čuti pjesmu autora Almira Ajanovića biće održan u petak, 19. veljače, s početkom u 20.15 sati, uz izravan prenos u programima BHRT-a.

U okviru priprema za ovu specijalnu glazbenu-zabavnu emisiju, ekipa BHRT-a na čelu sa Lejlom A. Babović, šeficom izaslanstva BiH na Eurosongu 2016, Vedadom Hodžićem, glavnim redateljem BHT1, te s dijelom ekipe koja će biti na sceni u Stockholmu, Dalal, Deenom i Jasminom Fazlićem-Jalom, sinoć je u sarajevskoj Vijećnici počela sa prvim probama za show program.

Pripremama za show priključio se i Haris Pašović, priznati teatarski i televizijski redatelj čije ogromno znanje i iskustvo imaju veliki značaj za ekipu BHRT-a i naše ovogodišnje predstavnike koji daju sve od sebe kako bi gledatelji i slušatelji koji će 19. veljače pratiti ovaj program imali potpuni audio-vizualni ugođaj.

BH Eurosong show bit će moguće pratiti i putem internet portala www.bhrt.ba, kao i na službenoj stranici Natjecanja za pjesmu Eurovizije www.eurovision.tv . Zahvaljujući partnerstvu s Gradom Sarajevom, premijera pjesme predstavnice dogodit će se u Vijećnici, jednom od najreprezentativnijih objekata u našoj zemlji.

Zanimanje za premijeru pjesme predstavnice i BH Eurosong show je veliki, posebno s obzirom na činjenicu da se BiH na ovo prestižno glazbeno natjecanje vraća nakon tri godine odsustva. Napominjemo, žrijebom je odlučeno da će predstavnici BiH nastupiti u prvom polufinalu Eurosonga, 10. svibnja, a nakon toga, nadamo se i u velikom finalu koje će se održati 14. Svibnja, prenosi Oslobođenje.

Kopirati
Drag cursor here to close