Maltretiranje obitelji

Courtney Love i kći: Spriječite objavu fotografija mrtvog Kurta!

Lifestyle / Flash | 31. 07. 2015. u 17:59 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udovica Kurta Cobaina i njihova kći, pozivaju sud u Seattleu na neobjavljivanje posmrtnih fotografija frontmena Nirvane. Sporne fotografije, prema riječima mnogih, dokazuju kako Cobain zapravo nikad nije ni izvršio samoubojstvo.

Kako se navodi u Seattle Timesu, ovoga petka sutkinja vrhovnog suda u Seattleu razmotrit će argumente o tome hoće li se nastaviti suđenje, nakon što je Richard Lee - voditelj televizijskog šoa u Seattleu, podnio optužnicu protiv grada i policijskog odjela zbog navodnih materijala kojima se dokazuje kako Cobain, 1994. godine, nije počinio samoubojstvo.

Gradske vlasti tvrde da bi spomenuti materijal trebao ostati zapečaćen i daleko od očiju javnosti, prvenstveno zbog zaštite glazbenikove obitelji. Cobainova udovica Courtney Love i kći Frances Bean Cobain, sudu su u pisanom obliku naveli kako bi objava spornih fotografija mogla snažno utjecati na njihove živote, te ozbiljno narušavanje fizičkog i psihičkog stanja.

''Dosad sam se morala nositi s mnogim osobnim problemima zbog očeve smrti'', napisala je Frances dodavši: ''Samo suočavanje s činjenicom da bi fotografije mog oca mogle završiti u javnosti, u meni stvaraju neopisivu bol''. Frances se već imala priliku suočiti s maltretiranjem od strane očevih fanova, te se ovaj put boji kako bi ona mogla postati još gora.

Godine 1995., Courtney Love dobila je sudski pristanak za posjedovanje muževa oproštajnog pisma, dok se druga pisana poruka već godinama nalazi na sudskoj analizi i daleko od očiju javnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close