#cokoneredi

Čokoladni neredi - mala životna zadovoljstva u središtu Mostara

Lifestyle / Flash | 25. 07. 2014. u 19:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji čokolade okupili su se večeras treći put na "Čokoladnim neredima" na Španjolskom trgu u Mostaru. U isto vrijeme "čokoljupci" su se organizirano okupili ispred BBI Centra u Sarajevu, Parku Petar Kočić u Banjoj Luci, te spontano u Zagrebu, Visokom i Bosanskom Petrovcu.

Po riječima inicijatora Čokoladnih nereda i člana Udruge za promicanje kvalitete življenja "Plus" Ivana Rozića, ideja ovogodišnjih "nereda" jeste da svaki posjetitelj ponese sa sobom dvije čokolade - jednu koju će podijeliti s okupljenom ekipom, a drugu koju će donirati građanima s područja koja se najviše pogođena nedavnim poplavama.

"Čokoladni neredi nisu zamišljeni da građanima šalju neke poruke već da ih podsjete da se druže i uživaju u malim životnim zadovoljstvima koja nam svima u današnje vrijeme nedostaju", kazao je Rozić, dodajući kako su 'Čokoladni neredi' osmišljeni baš zbog sve većeg nedostatka pozitivne energije i događanja u društvu i medijima.

Napomenuo je kako će ovakvi "neredi" postati tradicija gdje će se možda stvoriti neke nove pozitivne ideje i vjera u bolju budućnost.

Organizatori su ranije pozvali i sva ostala mjesta i gradove u BiH i regiji da se spontano okupe u isto vrijeme, te sami naprave svoje "čokoladne nerede".

Također, su pozvali sve čokoljuljupce da svoje fotografije uživanja u čokoladi objave javno na Facebooku s oznakom #cokoneredi.

Kopirati
Drag cursor here to close