Zabava

Cockta party za filmske kreativce

Lifestyle / Flash | 13. 08. 2015. u 09:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da su godine truda isplative, a da je iskrenost stvaratelja, bezobzirana stupanj surovosti koju donosi, siguran put do emocija i snažnih reakcija gledatelja, dokazala nam je hrvatska redateljica Ivona Juka u svom razarajućem, surovom filmskom djelu nazvanom ''Ti mene nosiš''.

Film komplicirane, ali jasne strukture, koji traje dva i pol sata, privući će publiku u kina svojom dinamikom od prve do posljednje minute.

Publika će moći vidjeti film na predstojećem Sarajevo Film Festivalu (14. - 22. kolovoza) 19. kolovoza, a na Pulskom filmskom festivalu 21. kolovoza. Atlantic Grupa jedan je od sponzora ovog filma koji govori o silnoj potrebi da budemo voljeni upravo ovakvi kakvi jesmo, a pri tome smo vrlo nevoljni, nespremni prihvatiti druge kakvi jesu. Rado bismo mijenjali druge, ali ne sebe.

Glumačku postavu filma čine regionalne zvijezde Lana Barić, Nataša Dorčić, Vojislav Brajović, Nataša Janjić, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota, Filip Križan, Linda Begonja, Kruno Šarić. Prvi put u filmu se pojavljuju mlada i izuzetno talentirana Helena Beljan, kao i Goran Hajduković i Juraj Dabić.

Jedan od snažnih brandova Atlantic Grupe, Cockta, priredit će zvijezdama filma i njihovim zvanicama poseban party. Za njih će koktel-majstori pripremati najukusnije i najmaštovitije Cockta black tonik koktele, a DJ Ismix i DJ Struja pobrinut će se za dobar ritam i savršenu atmosferu!

Kopirati
Drag cursor here to close