Blagdanski ugođaj

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market u jeku radova

Lifestyle / Flash | 13. 12. 2012. u 13:54 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči otvaranja 2. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa nastavljeni su radovi na prazničkoj dekoraciji Trga oslobođenja - Alija Izetbegović.

Prazničku atmosferu i ove godine će krasiti velika jelka s različitim zimskim motivima.

Direkcija Marketa tako nastavlja tradiciju u skladu s kojom svake godine druga bh. kompanija, koja se bavi proizvodnjom ručnih radova, okiti jelku na spomenutom lokalitetu.

Prošle godine je to bila kompanija BH Crafts, a ove godine se za različite ukrase na jelci, u obliku zvona, jelena i drugih zimskih motiva, pobrinuo RuKom, kreativni tim koji čine sestre Marina i Andrea Čavić, zajedno s Aleksandrom Saltagić.

- RuKom je presretan što je imao tako veliku čast da izradi ukrase za jelku na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu. Time je ispunjen naš dječiji san, kazale su tim povodom članice RuKom tima.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će u narednim danima biti objavljivane putem medija i sredstava informiranja te putem društvenih mreža, saopćeno je iz agencije Linden PR advertising.

Kopirati
Drag cursor here to close