Operacija

Član Flamingosa u teškom zdravstvenom stanju

Lifestyle / Flash | 03. 08. 2015. u 14:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da zdravstveno stanje glumca Marinka Madžgalja nije baš najbolje. Ovih dana će se održati konzilij liječnika na kome će se odlučiti da li će Madžgalj moći izdržati još jedan kirurški zahvat.

Marinko Madžgalj je u četvrtak hitno operiran zbog problema sa pankreasom u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi u Beogradu, ali do kraja tjedna bi morao na još jednu operaciju, prenosi B92.

Prema saznanju lista 'Kurir' zdravstveno stanje glumca je ozbiljno, pa će nakon održanog konzilija liječnika se procijeniti da li njegov organizam može izdržati još jedan kirurški zahvat.

Izvor blizak Madžgalju je izjavio za 'Kurir' da je organizam glumca slab i da 'nije pametno' u takvom stanju da ode na još jednu operaciju.

Podršku glumcu su pružile kolege Ivan Bosiljčić, Andrija Milošević, Stefan Kapičić, Dragan Marinković Maca i Mirka Vasiljević. Inače, Madžgalj je glumac, pjevač i tv voditelj iz Crne Gore. Zajedno sa Ognjenom Amidžićem čini glazbeni dvojac 'Flamingosi'.

Kopirati
Drag cursor here to close