Lounge Bar Dunja

Činjenica je - uz Clarins, život je mnogo ljepši

Lifestyle / Flash | 27. 03. 2015. u 13:40 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Lounge bara Dunja u Sarajevu, 26. ožujka održala se promocija Brenda Clarins N’1 prestižnog skincare branda u Europi, kao i lansiranje njihovih novih dostignuća.

Novinari su imali priliku čuti priču o posebnosti magičnog Clarinsa, te se upoznati sa revolucionarnim dostignućima Double Seruma – ikonu ovog brenda i Super Restorative Eye Concentrate kao posljednju kariku renoviranja te izuzetne linije Clarins asortimana.

Clarins Double Serum je više nego samo serum, on je jedini intenzivni anti-age tretman u čijem se sastavu krije 20 ekstrakata biljaka koje jačaju vitalne funkcije kože. Jedinstvena formula koja se može koristiti na dva načina za vidljive rezultate pomlađivanja lica. Koža izgleda čvršće, bore se zaglađuju, vraća se sjaj a pore su sve manje vidljive, a smatra se esencijalnim tretmanom za sve tipove kože nakon 25. godine života.

Clarins je ovaj serum lansirao na tržište izašao još 1985. godine. U 80-im godinama to je bio prvi serum koji je imao odvojene faze - uljnu i vodenu fazu, a i danas se zadržao u tom obliku samo je danas pakiran u jednu bočicu sa odvojenim komorama. Odvojene faze su se pokazale izvanrednim rješenjem za sve probleme kože. Nova formula sadrži 20 najučinkovitijih anti-aging biljnih ekstrakata koji dokazano djeluju na 5 vitalnih funkcija kože - pruža hidrataciju, hrani kožu, opskrbljuje kisikom, obnavlja kožu i pruža zaštitu. Kora katafraya , hijaluronska kiselina, ekstrakt korijena čička i ekstrakt korijena bijelog sljeza u ovom su serumu u službi hidratacije kože. Ulje sjemenki perille (vrste bosiljka), ulje makadamije i ekstrakt kiwia hrane kožu, organski uzgojena quinoa (žitarica), ulje drveta pistacije i ekstrakt zelenog čaja štite kožu lica, maritime (vrsta bora) , organsko ulje koštice šipka i ekstrakt cvijeta arnike opskrbljuju kožu kisikom, a ekstrakt zelene banane, hmelja, timijana i bocoe (vrsta drveta) zaduženi za regenerativno djelovanje.

Clarins Double Serum u samo četiri tjedna korištenja poboljšava elastičnost kože, hrani je, poboljšava dovod kisika u stanice, stimulira aktivnost gena koji su zaslužni za zaštitu kože te regenerira kožu.

Program je moderirala Nina Marković – brand menager za Clarins u Bosni i Hercegovini, a revolucionarne tajne ovog brenda nam je otkrila Natali Duhovnik – internacionalni trener Clarinsa.

Ugodna atmosfera Lounge bara Dunja, intimno okruženje i sama priroda branda Clarins su bili naša formula za ugodan dan.

Kopirati
Drag cursor here to close