14. srpnja

Chris Brown nastupa na Zrću

Lifestyle / Flash | 05. 05. 2016. u 16:16 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najpopularnijih r'n'b pjevača današnjice Chris Brown nastupit će na ovogodišnjem Fresh Island festivalu, koji se od od 12. do. 14 srpnja održava na plaži Zrće na otoku Pagu, najavili su u četvrtak organizatori festivala.

Za koncert američke zvijezde, koji će se održati 14. srpnja, organizatori će izgraditi pozornicu na samoj plaži. Impozantna konstrukcija bit će izgrađena tik do mora, a podij će obuhvaćati cijelu plažu s najvećim VIP platformama ikad viđenim u Hrvatskoj, kaže se u najavi.

Brown se proslavio već kao 16-godišnjak, kada je njegov prvi singl zasjeo na prvo mjesto Billboardove ljestvice, a potom i prvi album "Chris Brown". Dosad je objavio sedam albuma od kojih je pet doseglo platinastu tiražu, dobitnik je nagrade Grammy i čak 190 drugih glazbenih nagrada.

Popularnost jednog od vodećih pop orijentiranih r'n'b izvođača nije ugrozila ni afera iz 2009. godine, kada je osuđen zbog nasilja nad svojom tadašnjom djevojkom, također pop zvijezdom Rihannom, te je i nakon toga nastavio osvajati vrhove top lista u SAD-u i mnogim drugim zemljama.

Brown je uz Justina Biebera, čiji je koncert najavljen za 9. studenog u Areni Zagreb, nesumnjivo najveća planetarna pop zvijezda koja će ove godine nastupiti u Hrvatskoj.

Fresh Island Festival će na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya tijekom tri dana ugostiti i druge glazbene zvijezde, među kojima su Wiz Khalifa, Ty Dolla $ing, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i dr.

To je jedini europski hip-hop festival na plaži i jedan od četiri vodeća hip-hop festivala u svijetu, te jedan od rijetkih festivala koji je u potpunosti u hrvatskoj produkciji i organizaciji. Posjećuju ga gosti iz više od 50 zemalja svijeta, a ovog se ljeta na njegovu petom izdanju očekuje više od 20.000 gostiju, navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close