hip hop i break dance

Četvrto izdanje međunarodnog natjecanja Shotgun vol.4 @ Mostar Summer Fest!

Kultura / Glazba | 25. 05. 2017. u 09:34 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrto izdanje međunarodnog hip hop i break dance natjecanja Shotgun vol.4 @ Mostar Summer Fest!

Na ovogodišnjem izdanju Mostar Summer Festa ljubitelji hip hopa i break dancea će uistinu uživati. Naime, četvrto izdanje najprestižnijeg međunarodnog natjecanja u break danceu i hip hopu na području Bosne i Hercegovine – SHOTGUN vol. 4 će se održati upravo na Mostar Summer Festu 30.6. i 1.7.2017.

Riječ je o događaju zabavnog karaktera kojim organizator, plesni studio B-Dance iz Mostara u partnerstvu sa Mostar Summer Festom, želi urbanu kulturu približiti publici i mladima, te ponuditi kvalitetno i zdravo druženje koje će okupiti veliki broj plesača koji će u Mostar doći iz cijele regije.

Inače, Plesni studio B-Dance predstavlja autentično i istinsko nadahnuće za stotine mladih, uporno se zalažući za inovativno i kontinuirano osvježavanje umjetničko-kulturnih sadržaja grada na Neretvi, a što se već dugi niz godina manifestira u sjajnom odazivu mostarskih građana njihovim izvedbama, te odličnim plesnim rezultatima.

Organizatori će i ove godine na SHOTGUN dovesti iznimno kvalificirane ljude iz svijeta hip hopa i break danca, pa tako u Mostar stižu suci iz Češke (Maka), Slovenije (Naki), Srbije (Nezoob i Bloo), te Bosne i Hercegovine (Justice i Zama). Za dobru glazbu pobrinut će se DJ Chill i band Funkallica iz Hrvatske, a kroz program natjecanja voditi će nas Ante Dujić (Hrvatska). SHOTGUN Vol.4 će svojim nastupom obogatiti i plesači plesnog studija B-Dance te tako posjetiteljima Mostar Summer Festa pružiti sasvim jedinstven plesni doživljaj u kojem mogu uživati već od 17:00h u petak i subotu 30.6. i 1.7.2017. u magičnoj industrijskoj zoni grada Mostara (plato Mostarskog sajma).

Svi oni koji i nakon Mostar Summer Festa ostanu gladni dobrog plesa, će imati priliku pridružiti se ekipi plesnog studija B-Dance i u nedjelju 2.7.2017. od 12:00h za kada su zakazane veoma zanimljive plesne radionice koje će voditi suci natjecanja SHOTGUN Vol.4, a sve to tome kako se prijaviti na natjecanje i kako sudjelovati u radionicama saznajte na službenoj Facebook stranici plesnog studija B-Dance.

Uživajte u plesu i FEEL YR V:BE!

Kopirati
Drag cursor here to close