izbor

Četiri oblika ženske stražnjice - Koji je vaš?

Lifestyle / Flash | 24. 04. 2015. u 13:41 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženske stražnjice razlikuju se po četiri tipa, a kako je svaki oblik lijep na svoj način, uz pomoć adekvatno odabranog rublja, mogu se još više uljepšati.

„V” OBLIK
Za ovoj oblik karakterističan je uzak struk i nešto širi kukovi. Stražnjica je zapravo najšira u donjem dijelu leđa, a onda se postupno sužava. Za ovaj oblik zadnjice najbolje je izabrati klasične gaćice.

ČETVRTASTI OBLIK
Ili kako se drugačije naziva, „mišićava stražnjica” karakteriziraju približno slične dimenzije širine kukova i stražnjice. Ovakav oblik naziva se i „dječačka građa”. Ovakav oblik stražnjice veoma je teško preoblikovati i potrebno je raditi posebne i prilično agresivne vježbe i čučnjeve kako bi se promijenila.

 

OKRUGLI OBLIK
Drugačije se naziva i oblik „trešnje” ili „jabuke”. Struk je znatno uži od zadnjice koja je obla i puna. Ovo je vjerojatno najčešći oblik ženske stražnjice kome pristaju sve vrste donjeg veša, bokserice, obične ili tanga gaćice. Veoma se lako oblikuju, ali su najviše sklone taloženju masnih naslaga.

SRCOLIKI OBLIK
Definitivno najpoželjniji oblik stražnjice, gdje su bokovi nešto više izraženi. Ovakvom obliku stražnjice pristaje gotovo sva garderoba i donje rublje.

Kopirati
Drag cursor here to close