Magic Moments

Čarobni trenuci klizanja u Mostaru konačno počeli

Lifestyle / Flash | 28. 11. 2014. u 17:17 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čarobni trenuci klizanja u Mostaru su konačno započeli. Prvo klizalište u povijesti grada na Neretvi, izmamilo je osmjehe na licima najmlađih Mostaraca, a ovaj spektakularni događaj već je privukao brojne znatiželjnike.

Na platou Mepas Malla danas se otvorilo 'Magic Moments' klizalište koje će vjerujemo svim našim sugrađanima priuštiti vrhunsku zabavu na otvorenom, te u grad unijeti pravu blagdansku čaroliju, ispunjenu smijehom igrom i radošću.

Iako su za ovaj tjedan najavljene nepovoljne vremenske prilike i neće ići na ruku ljubiteljima zimskih radosti i klizanja, to ne treba biti obeshrabrenje posjetiteljima, jer je cijeli prosinac rezerviran za radosti na klizalištu.

Podsjećamo, radno vrijeme klizališta će biti od 11 do 23 sata svaki dan. Pola sata zabave na ledu zajedno s iznajmljivanjem klizaljki će stajati 2 KM do 17 sati, a od 17 do 23 sati cijena će biti 3 KM. Mepas Mall se pobrinuo i za sigurnost posjetitelja tako što će na klizalištu biti i dvije animatorice koje će podučavati umijeću kretanja po ledu.

U ranijem razgovoru za Bljesak.info iz Mepas Malla su nam rekli kako se uvijek trudi svojim posjetiteljima ponuditi nešto novo i zanimljivo, a uz klizalište organizatori ovog ledenog iskustva nisu zaboravili ni nagrađivanje Facebook fanova, kojima su pripremili virtualnu Magic Moments igricu, gdje mogu isprobati svoju vještinu klizanja i osvojiti poklon pakete Saponije i Kandita, ili ulaznice za klizalište.

Osim Magic Moments klizališta, u sklopu ShoppingFesta posjetitelje očekuju brojni zanimljivi događaji, kao što su dječje plesno natjecanje 'Plesna zvjezdica'. U prosincu najmlađe Mostarce očekuje dječja modna revija, DramaDan, veliki Vintage party s pratećom modnom revijom, Late Midnight Shopping…

Kopirati
Drag cursor here to close