Sirius

Čapljinci pobjednici prve sezone showa Bend za 5

Lifestyle / Flash | 30. 05. 2016. u 08:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa Sirius iz Čapljine je pobjednik prve sezone show-a Bend za 5!

''Hvala svima na podršci koju ste nam bezuvjetno pružali ovoliko mjeseci, bez vas ničega ovoga ne bi bilo. Hvala žiriju, produkciji BHT1 televizije i naravno tvorcu cijele emisije, Srđanu Petkoviću'', napisali su članovi grupe Sirius na stranici.

Inače kao nagradu grupa je dobila snimanje albuma, a obećali su da će se kroz pjesmu svima pokušati odužiti i opravdati povjerenje publike.

''Veliki je uspjeh da se bend iz jednog malog hercegovačkog gradića iskristalizira u pobjednike emisije u kojoj su sudjelovali bendovi iz cijele zemlje. Od početka nismo imali neke velike šanse, ali smo se potrudili da ostavimo najbolji mogući dojam i nismo se obazirali na predrasude. Iznimno nam je zadovoljstvo što smo imali priliku sudjelovati na ovom natjecanju i upoznati toliko kolega na jednom mjestu'', rekla je za Bljesak.info Gorana Nikolić, pjevačica benda Sirius.

Bend je pohvalio svoju konkurenciju, ali izgleda da je njihova publika bila najglasnija.

Inače, glazbeni show BHT1 televizije 'Bend za 5' je započeo s emitiranjem prije pet mjeseci. Prijavilo se preko 50 bendova iz cijele Bosne i Hercegovine, a nakon castinga grupa Sirius izabrana je kao jedan od dvadesetak bendova koji su prošli u idući krug natjecanja. Bendovi su se zatim u idućim krugovima borili za opstanak i svoje mjesto u finalu.

O njihovoj sudbini odlučivao je stručni žiri koji je sastavljen od poznatih imena s bosanskohercegovačke glazbene scene: pjevačice Alme Čardžić i Irine Kapetanović, Nihada Alibegović te glazbenog producenta Amila Loje.

Grupe je kroz emisije vodio Srđan Petković, a cilj natjecanja je od početka bio da se izaberu tri benda koji će nositi epitet najbendova.

Kopirati
Drag cursor here to close