Golden Club

Brkovi su još jednom pokazali zašto neke od najboljih svirki imaju upravo u Mostaru

Kultura / Glazba | 22. 11. 2014. u 09:06 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Golden Club u Mostaru je sinoć bio ispunjen do posljednjeg mjesta, sve vjernim fanovima punk folk wellness benda Brkovi koji su još jednom pokazali zašto neke od najboljih svirki imaju upravo u ovom gradu. Kao njihova pregrupa nastupio je mostarski bend 'Nešto između'.

Dobru i vatrenu zabavu u Golden Clubu je već oko 22:00 sati obećavao i energičan nastup mladog rock benda 'Nešto Između', koji su okupili velik broj fanova unatoč svojoj mladoj, jednogodišnjoj karijeri. Nakon njihovih autorskih pjesama, te izvedbe poznatih covera koji su sjajno prihvaćeni od publike, stage su zauzeli članovi benda Brkovi.

Komunikacija s publikom ponovno nije izostajala tako da su pauze između pjesama bile ispunjene prepoznatljivim komentarima u stilu pjevača Šemse.

''Ovo je prvi od dva promotivna nastupa Mostar Summer Festa. Kako smo najavili, 5.12. nas na istom mjestu vas očekuje TBF, a ono što nam je drago jeste da su posjetitelji prepoznali naš trud da Mostar Summer Fest održimo kao živu priču koja traje cijelu godinu'' izjavili su organizatori.

I sam pjevač Shamso je pohvalio ovaj festival i njegovu organizaciju.

''Mi smo svirali prošli put na festivalu i to je bila naša prva veza s MSF-om. Sve je prošlo ok, a ovaj poziv pokazuje i da smo dobro odradili svoj posao. Nama je super drago da smo mi izabrani za 'zagrijavanje' do festivala, trudimo se da opravdamo očekivanja publike i organizatora. A ako našom svirkom podržavamo ovakve festivale jako nam je drago'', rekao je Shamso 69 za Bljesak.info, dodajući kako ne bi mogao ocijeniti ovaj festival u usporedbi s festivalima iz regije, jer sve ima svoje prednosti i mane.

''S obzirom na situaciju u BiH Mostar summer fest izgleda lijepo i produkcijski i organizacijski, s obzirom u kakvim uvjetima rade. Bili smo na mnogo festivala i bitno je da se ljudi zabavljaju i da ne ostane gorak okus ustima. A uz to i mi se dobro zabavimo, tako da mi ovo dođe kao izlasci. Neko ide u teretanu, netko u kladionicu a ja dođem i sviram'', dodao je Shamso.

Mostarska publika je imala priliku čuti miks novih i starih pjesama, a Šemso kaže, kako novi album još nemaju u planu, iako kako kaže, imaju dva spremna.

''Financijski nam nije teško izdati album. Nije ni toliko skupo danas kao što je prije bilo. Radi se o tome da bend stalno radi neke druge stvari i svira, a treba se tehnički uvježbati, naći studio, pa treba vremena dok se snimi, pa produkcijski obradi… Rano nam je da izdajemo album, mi smo dosta brzi, nekim bendovima treba i po četiri godine da izdaju novi album. Ali nećemo silom, hoćemo da fino zvuči i da bude onako kako smo zamislili'', ispričao je Šemso o trenutnim planovima benda.

Sinoć su posjetitelji mogli Golden Clubu na plazmama vidjeti i prvi promotivni video Mostar Summer Festa, koji pored Festivala promovira i sam grad, a sve u cilju pozicioniranja naše zemlje kao vrijedno mjesto na festivalskoj karti Europe.

Video će uskoro biti dostupan za pregled i na službenom YouTube kanalu Mostar Summer Festa, a do tada kroz fotografije pogledajte djelić atmosfere sa sinoćnjeg nastupa benda Brkovi.

Kopirati
Drag cursor here to close