nakon Brada Greyja

Brad Pitt je odlaskom Chrisa Cornella izgubio bliskog prijatelja

Lifestyle / Flash | 19. 05. 2017. u 20:51 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumac Brad Pitt bio je nedavno istinski šokiran smrću Brada Greyja, direktora produkcijske kuće Paramount, koji je dugi niz godina bio njegov bliski prijatelj, a nakon odlaska Chrisa Cornella s ovoga svijeta, Pitt je izgubio još jednog dragog čovjeka.

I dok je Brad Grey umro od posljedica raka, Cornell je izvršio samoubojstvo.

"Posve je slomljen i u stanju šoka. Pokušava se nositi sa smrću dva veličanstvena prijatelja, ali su ga ti događaji užasno potresli", kazao je jedan drugi Pittov prijatelj za E!News.

Brad Pitt nije do sada davao izjave za medije u povodu smrti svojih prijatelja, a Daily Mail piše kako su Pitt i Cornell godinama u bliskome kontaktu i često su organizirali zajedničke izlete s obiteljima.

"Ovisnik sam o glazbi Chrisa Cornella, o svemu što on radi", izrazio je Pitt 2004. godine oduševljenje ikonom grunge rocka, čije je koncerte redovito posjećivao.

Cornell je pronađen mrtav u kupatilu svoje sobe, a u zadnje vrijeme često je u povjerenju govorio o svojoj ovisnosti o alkoholu i drogama, iako je službeno duže vrijeme glasio kao čist od narkotika i alkoholnih pića.

On i njegova supruga Vicky imaju dvoje djece.

Brad Pitt nije jedini koji tuguje za Chrisom Cornellom. Svoju tugu i šok izrazio je i Elton John putem Twittera, kazavši kako je Cornell bio sjajan pjevač i autor, a nadasve odličan čovjek.

I glazbenik Dave Navarro (svirao jedno vrijeme s Guns N' Roses', a pravi trag ostavio s Red Hot Chili Peppers) navodi kako je šokiran i tužan.

Legendarni Jimmy Page kazao je za Cornella kako je bio nevjerojatno talentiran, a s obzirom da je otišao mlad, mnogima će duboko nedostajati.

Kopirati
Drag cursor here to close