''Još sam uvijek tvoj''

Boris Novković snimio spot za nasljednicu ''Tamare''

Lifestyle / Flash | 20. 10. 2014. u 15:20 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi singl Borisa Novkovića ''Još sam uvijek tvoj'', kojeg nazivaju nasljednicom legendarne ''Tamare'' ne silazi sa vrha top ljestvica, a na krilima odličnih reakcija publike leti radijskim eterom.

Ovom pjesmom koja je nastala u suradnji sa školskim prijateljem Brunom Kovačevićem, Boris se kako sam kaže najviše približio atmosferi, emociji prvog i drugog albuma, a mnogi su pjesmu nazvali ''novom Tamarom'' što daje zasigurno jednu dodatnu zanimljivu notu.

Boris je zajedno sa spomenutim Brunom Kovačevićem napravio tekst, dok je Nikša Bratoš odlično sve to oblikovao zvuk 2014.-e.

Dodajmo kako je pjesma ''Još sam uvijek tvoj'' bila i inspiracija za naslov novog albuma koji izlazi 23.10.2014. u izdanju Hit Recordsa.

U suradnji sa mladim i talentiranim Jadrankom Begićem Stripy-jem i Alanom Dovićem, Boris se bacio na snimanje spota. Dva dana napornog snimanja, uz odličnu atmosferu, super ekipu bilo je potrebno da se napravi kompletna priča oko pjesme ''Još sam uvijek tvoj'', priopćeno je iz Hit Recordsa.

Spot je sniman na dvije lokacije, u privatnom stanu i studiju ''Pravi ton produkcija'', a napravljen je kao kombinacija studija i kratke priče koja se naslanja na sam tekst pjesme uz pomiješane elemente beskrajnog dana i zone sumraka.

Kako nam otkriva, Boris jedva čeka da novi video spot ugleda svijetlo dana i da svi zajedno uživamo u priči ''Još sam uvijek tvoj''.

Uz Borisa u video spotu ulogu ima i lijepa Lea Biljman, a oboje su zablistali pod odličnom kamerom Siniše Uštulice, te vrhunskim make upom Mirele Gotal Mišak.
Premijera video spota očekuje se uskoro, a do tada uživjate u pjesmi ''Još sam uvijek tvoj''.

Kopirati
Drag cursor here to close